Mirek napísal:
to Pavliktak to vemu z jiného konce,,píšeš že se snažíš diskutovat se znalostí věci,tak mi prosím napiš číslo toho paragrafu z vyhlášky 341/2002,už dvakrát sem ti o to psal a nic,rád bych si to přečet,po pravdě ta vyhláška je hodně obsáhlá a nemám čas ju celou číst,a není to o tom jestli bych tomu pochopil nebo ne,no a když mi to nenapíšeš,nevadí,,pak prosím někoho jiného kdo ví který paragraf to je ve vyhlášce 341/2002,,,ano i já sem toho názoru že je fajn diskutovat s kýmkoli a né se urážet,,,no a hrubky,ty neřeším i když ti to očividně vadí,pak to hod za hlavu,to by si se divil kolik dnešních mladých lidí vúbec něřeší hrubky,uznávám,že to není správné,,,takže pokud by ti to nevadilo,nepovyšuj se nad nikoho a spíš diskutuj,a když máš pocit že diskutující nemá pravdu,tak ho skus poučit a říct mu jak to je,když si znalý věci
Tak se podívejte na můj příspěvek z 9:37, je tam i odkaz. Už jsem vám to napsal jednou výše (takže opravdu nečtete) - vložil jsem to do předešlého příspěvku editací než tu byla vaše reakce, nebudu to kopírovat znovu....