Kylie napísal:
Ale (ohledně TÜV) já se tím (sama) docela řídím (ostatně vsadíme-li se o dostatečnou sumu - aby se mi to "vyplatilo" .-) jistojistě před dávnou dobou (měsíc, dva, tři) najdu nějakou svou větu o "protřepat, promíchat" zde někde napsanou - a asi ne pouze jednou!
Já bych václavu II. porevolučnímu vytkla i horší věci než onu "antipatii" k zeleným (ekologům i politikům). Třeba až "zuřivé" NEpřijetí euro. Rozhodně jmenování naprosto totálně nekompetentních lidí do "rady starších" ČNB (o článku Mojmíra...
Tak jsme se po ŠESTI TÝDNECH vrátili k původnímu sporu.
Bozz , út 23.09.2008 19:32:52:
Pokud tíhnete k Fordu, tak raději Mondeo, které je výrazně větší než Focus, ale přesto menší než Xantia.
Kolodмj , út 23.09.2008 20:40:12:
Mondeo menší než Xantia? Mondeo I bylo s Xantií víceméně rozměrově stejné (tam centimetr plus, tam mínus). Asi jste chtěl napsat Mondeo menší než C5, jenže i to kulhá, protože Mondeo od roku 2001, které přichází v úvahu je kromě výšky ve všem větší než C5.
Kylie , út 23.09.2008 20:45:55:
Nebylo by lepší (než "rozpitvávat" centimetry - jde o vozy střední třídy - oba) zabývat se PODSTATOU příspěvku?
Shrnu to:
Bozz napsal blbost "Mondeo je menší než Xantia". Já se o centimetry nedohadoval a opravil na "Mondeo je stejné jako Xantia" a doplnil, že "Mondeo II je o chlup větší než C5". To je pravda, která se dá v technických údajích dohledat. Musím se tedy zeptat, čeho jste chtěla dosáhnout, když jste mi vyčítala že "rozpitvávám centimetry", když to jsem nedělal? Chtěla jste, abych mlčel a nechal Bozze, aby tazateli "poradil", že když si koupí Mondeo, bude mít menší auto? Tak to tedy sorry, ale tyhle diskuze jsou od toho, aby se lidi dozvěděli pravdivé informace a když si někdo nedá tu práci a informace si neověří (Bozz), tak je někdo jiný (Koloss) opraví a je to vyřešeno. Když se do toho vloží někdo třetí (Kylie), měl by podpořit jednoho nebo druhého, ale výrok "nebudeme rozpitvávat centimetry" nepodpoří ani jednoho ani druhého a zbytečnými slovy se snaží zakrýt PODSTATU PŘÍSPĚVKU, že Mondeo není menší než Xantia a tudíž pokud si tazatel místo Xantie koupí Mondeo, tak rozhodně nepřijde o prostor.
TRVÁM NA TOM, ŽE JSEM VÁM NIJAK NEUKŘIVDIL A KDYBYSTE K MÉ ODPOVĚDI NIC NEPŘIPSALA, ŽÁDNOU KRITIKU BYCH NA VAŠI HLAVU NESNESL.
Mimochodem - přestaňte do předmětu zprávy strkat odkazy na svoje fotečky, k přehlednosti diskuze o rozhodně nepřispěje. Kdybych měl poslat odkaz na nějaké fotky já, zvolil bych raději tohle:
http://www.digineff.cz/galerie/showgallery.php?ppuser=10130&cat=500&password=