Štvrtok 13.12.2007 11:43,
Kydy
To jsou zase nářky všech ublížených. Nechcete se náhodou nad některý ty kecy povznést? No co, někdo se naváží do VW kvůli ceně, někdo do Renaultů kvůli spolehlivosti, někdo do Japonců kvůli tenkým plechům. Třeba mají své zkušenosti. Já nevím, nemůžu říct nic, jel jsem pouze v Mazdě 626 jako spolujezdec a měla vytlučený silentbloky vzadu, takže jízda nic moc, jel jsem v Laguně a vzadu jsem měl málo místa na hlavu (mám běžnou míru, ale dlouhý trup), byl slyšet motor víc, než bych si představoval (1.8 benzín) a OII jsem řídil i v 1.6 MPi (dole se nic neděje - nic - o motoru jsem začal vědět až tak přes 3000 rpm) i v 1.9 TDi (rozjezdy trochu problém, pak brutální zátah, ale zase se těžko přidávalo jen třeba trochu - šlo to jakoby přískokem, nic, nic a pak najednou auto vystřelilo). Moje auto je letitá Vectra, které bych vytkl letargický motor (1.8i) i když od 1500 rpm už je dobře použitelný a moc nežere a gumový řazení. Jinak mi vybavením i provozními náklady vyhovuje. Manželka dokonce prohlásila, že se v OII a Fábii, které mají jako služebáky, cítí stísněněji než v našem. To mě pobavilo, protože Vectru A považuji za malou.
A k Focusu: Švagr měl 1.6 Zetec ve Focucu I, i přes problémy s dobíjením, které dlouho řešil, byl s ním spokojen natolik, že ho vyměnil za Focus II 1.8 TDCi (obě auta ojetá z autorizáku). Co se týká jízdních dojmů, tak se mi zdál jako spolujezdci tvrdší, trochu se mi nelíbí ta "rozteklá" palubovka a plechový zvuk zavíraných dveří, ale to jsou jen blbosti. Až budu omlazovat park, určitě o něm zauvažuji.
reagovať