Reno napísal:
Ptam se podesate, odpovis mi uz konecne, proc japonske tritunove SUV s sestilitrovym motorem je prestizni a krasne, a mensi nemecke pokladas za arogantni a nabubrele? A proc docent Pirek je borec, kdyz jezdi v obycejnem aute, ale prodavacku jezdici v tomtez aute mame litovat? A proc je SUV u sousedky zbytecna krabice, ale u tebe vec, ktera zachranuje lidske zivoty? Prosim prosim,nedelej ze ty otazky nevidis a odpovez mi na ne:)
Hoši, po pořadě:
ano, můj příspěvek tady opravdu je a ráno jsem ho skutečně přehlédnul. Kdo jste neomylnej, sáhněte si na čelo. OK, já ho přehlédnul
Za další: pravoppis skutečně zapntý nemám a je mi to celkem fuk, na tohle si na int. diskuzích nehraju. Nicméně, kod chce, přečtě to i s překlepy.
Reno: to jsem se snažil vysvětlit v jendom z příspěků a znovu ti to rád zopakuji: česká národ je známý tím, že leze do prde*e kdekomu. Již dlouhá léta Němcům. Řada lidí asi už zapoměla, co bylo před xdesítkami let.... Já je nemohu ani vystát a o to víc mě irizuje, jak nesoudní čecháčci dokáží dělat modly třeba z měmeckých aut, potažmo jevíce z BMW. Já to mám prostě v krvi a nejsem schopen se s tím smířit. Možná můj odpor k nim pramení z toho, že mám s nimi co do činění pracovně avím, jak na nás - Čechy- obecně zahlíží. Mám tu smůlu s nimi pracovat (a to samé jseou rakouští pastevci). Někdy to můžeme rozebrat v jiníém vlákně. Proto jsou mi daleko symatičtější japonský 3tunoá SUV, která josu primárně koupena pro to, že jě nekdo jen "potřebuej" bez úmyslu s nimi se snažit oslnit - sousedy, 15ti leté žáby u školky, kohokiliv. Opět - ruku si dejte na srdce ten, kdo si neříká - bacha, mám BMW _ já nejsem jen tak někdo. A to je důvod, proč prostě BMW nechciu neměl jsem, mít nebudu a můj pohled na ně je, jaký je. A když se vrátím znovu k prvnímu příspěvku, tak toto z něj rovnou čiší! Nechci tazatele háze do jednoho pytle se všemi, ale ptát se na auto, které je proslulé provozními nákldy a mít našetřeno pár peněz, to mi něčím zavání. A to tím, že se chce "ukázat".Ale komu? Vždť za touhle kysno se otočí tak maximálě stará Vonásková.
Pavlík: mě nadzvedla tvoje arogntaní věta - když na to nemaj, jechich chyba- to snad nemůžeš myslet vážně.
Ad lidé, co něco umí, dokázalia nepotřebují to troubit do světa tím, v čem jezdí - nechchi již jmenovat -a el tito lidé, jejichž jednho zásupce jsem uvedl, jsou v mých očích ti, co ukázují světu, kdo opravdu jsou. Ale neukazují to škatulí, kterou jezdí. Zatímco obrovský zástup nicek a nonejmů (od různých politickcýh zlodějů mafiánů, komediantů a bůhvíjaké verbeže, typický středobodocé bulváru, tak ti jsou ten pravý opak.
Ale darmo mluvit, stejně to nemá cenu.
Takže uzavírám: vyplatí se koupit BMW X5 za 400 tisíc? ANO, stokrát ano.