Nedela 25.12.2016 07:49,
POděkování cenzorovi
Velice děkuji cenzúře za smazání mého příspěvku., Dobrá, někiomu jsem šlápnul na kuří oko. Tak to zkusím jinak.
Pavlíkovi vzakuzuji, aby začal přemýšlet, než někoho osočí. Toté Renovi. AByste byli trochu v o obraze a než začali kázat o závisti: kdybych chtěl a bylo dnes otevřeno, tak můži zfleku jít k nejbližšímu dýlerovi BMW a koupit fungl novou M4. Jenže takovou hovadinu bych nikdy neudělal. Dlvody jsem tu kdysi yvsvětlovat. Peníze užívám jinde a jina. To jen aby tito dva pánové měli představu, že nepatřím mezi socky. Auto totiž u mě nepředstavuje "způsob života". Jenže si myslím že v totmo vlákně jde o něco jiného a o konkretní auto (X5) se asi zajímá někdo, kdo na tom není s financemi nejlépe. Tudiž jsem se mu snažil hend v úvodu lehce s humorem naznačit, že to není asi ta nejlepší volba ( a on a opravdu není).
Pak do toho vtsoupil Pavlík s názorem,že jde přeci o bezpečnost a smůlu mají ti, jejichž příjmy na nákupu takového auta nestačí. Tady zareagoval administrátor a můj názor vymazal. Sice nevím proč, ale zopakuji. Pavlíkův názor vyzbněl vyloženě sobecky a navíc velmi arogantně. Já mu na to pravil ať zkusí vysvětlti dejme tomu minimálně 70% běžné české populace, že si X5, byť ojeto nekoupí, protože na ní jednoduše nemají. Nevím, co je na tom špatného. Argumetovat tím, že "mají prostě smůlu", je projev největší lidské ubohosti a arogance, jakou lze na podobných forech vidět. Divímse, že zde administrátor již v předstiohu nezareagoval a Pavlíkův vyložené útočný a cílený příspěvek nesmazal. Budiž.
Jak správně podotknul Reno, dnes X5 nikoho asi nezajímá, ani nová, ani ojetá. Ale co by lidi mělo zajímat, je bohužel chování zrovna těch představitelů dané kategorie kteří svým chováním v podobných autech vyvolávají negatiovní reakce. A není jich málo, nakonec konkretní případy tady byly a dokonce některé i zde v tomto vlákně. PAvlík sem dal příměr o vlastnitcví "bojového psa" , čemuž předcházelů můj názor o tom, že podpobná auta typu X5 by měli vlastit ti, kdo to mají v hlavě v pořádku (ale to platí pro všechny, co sednou za volant čehokiliv, ovšem jajitelé 2,5tunových mastidntlů jsou nebezepční všem, zatímco dejme tomu majitel Matize jen "sobě rovným " - pro něj není X5 přeci žádnou překážkou - přeloženo řečí Pavlíka. Na to konto jsem mu odpověděl, že výsledek vlastnitcví "bojového plemen" čteme velmi často v tisku. Je to analogie toho, jak pán NEZVLÁDÁ svého spa, obdoba toho, jak se chovají jedinci, jimž dává vlastnictví aut typu X5 podobné rysy chování. O tom se lze dočíst taky velmi často. Můj názor jsem prezentoval a nezměním, ale ti, kdo potřebují k svému životu auta tohoto typu, něco svému okolí sdělují - pocit převahy, nadvláídy, výkjmečnosti, ale také vyjadřuj mnohdy zakořeněný komplex z bůhví čeho.
Na nejapnou otázku, co položil Reno Citroenákovi, lez říct snad jediné, že existují stovky lidí, co něco dokázali ('a stále je dávám jako příklad např. pana prof. doc. Pirka) a jezdí v obyčejných tuctovkcáh a nepotřebují se zviditelnit a hlavně, pro ně není problém jít a koupit si COKILIV, milý Reno, jenže tito lidé svoje umění ukazují v trošku jiných dimezích a rovinách, ne nákupme nějaké konzervy. A takových já si vážím.
reagovať