Reno napísal:
Zdeny neodpovedel jsi mi primo ani na jednu otazku. Jenom jsi mi vysvetlil, ze nesnasis nemecka auta. Ok, tohle je web o ojetych autech, ne o politice. Tak s tim jdi do p...... Btw japonci byli ve druhe svetove spojenci Hitlera, tak tvoje geopoliticke vybirani auta trosku pokulhava...
[OT]Geopolitika měla význam a platila do průmyslové revoluce. Pokud někdo tento termín používá dnes (tím spíše bezpečnostní analytik v televizi) nemá absolutně páru na jakém základě se staví zahraniční / globální politika. Chápu, že ne každý se v tomto vyzná.
Hodinky nebo holinky, obojí se natahuje... [/OT]
Jinak tahle diskuze mne opravdu pobavila, protože Zdeny uhodil hřebíček na hlavičku. A velice přesně.
Taky mě baví, že když se řekne nějaká kritika např. BMW, okamžitě se ozvou slova jako třeba závist atd. To je vážně na diagnozu psychiatra
K velkému SUV a blondyně. U nas za barákem je školka, občas tam jezdí kráva s tuaregem, má problémy zaparkovat, ikdyž tam místa jsou (spíš se jí nechce) a nechá tu obludu uprostřed cesty. Je to jednosměrka, všichni musí počkat až milostpaní odevzdá děti. Že by ji to nutilo co nejrychleji odjet? Ani náhodou, je to přesně ta bezohlednost o které psal Zdeny.
Já jsem někdo, budete pěkně čekat na MOJE děti. Jinak mě absolutně nezajímá, že musíte čekat.
K Pavlikovi, docela mne zarazila věta o pasivni bezpečnusti Clia, Fabie. Když pominu, že je to dost bezohledné. Ikdyž jsi napsal, že je to nespravedlivé, obhajuješ to, jako by sis myslel, že je to správné.
Co mě na tom pak zarazilo bylo prohlášení Rena:
Reno napísal:
2. člověk, který vydělá peníze na takové auto přece jen disponuje některými schopnostmi, které mu umožnily ty peníze vydělat. I kdyby je ukradl a nechytili ho, je určitým způsobem schopný.
Pánové, nezlobte se, ale to jsou názory, za které bych se i v patnácti styděl, a vy už byste měli mít něco za sebou.
K původnímu dotazu, olítaná X5 s nevalnými jízdními vlastnostmi a drahým servisem smysl nedává.
Může se stát, že těch 400 tis pořizovací ceny bude v horizontu ca pěti let polovinou nákladů a náklady i dále porostou.