Především si vážím každého vašeho názoru a díky za něj.
citácia:
reakce na: Koobas
Ano, to jsem také zvažoval, ale nová auta ztrácí strašně rychle svou hodnotu, proto si říkám, že za stejné peníze se dá sehnat lehce ojeté auto v neporovnatelně vyšší kvalitě...možná se pletu?
citácia:
reakce na: David V
Máte konkrétní zkušenost s něčím japonským? Četl jsem, že na japonská auta jsou velmi drahé náhradní díly.
citácia:
reakce na: Jerry1122
Jsem stejného názoru, Volvo a Mercedes považuji za velmi kvalitní, proto se pokukuji právě u této automobilky s tím, že právě zde by mohla být vyšší kvalita než u Škodovky potažmo VW.
Po zkušenostech vlastních i v rodině už auto před koupí budu prověřovat daleko víc než doposud a bez certifikátů různých nezávislých společností asi ani nebudu zvažovat. Už párkrát jsme naletěli a dost jsme se divili, co se všechno dá zamaskovat.
Děkuji za vaší osobní zkušenost s Audi. Kéž bych to měl i já tak, že bych jen jezdil...Já jsem víc na plaťáku než na silnici.
Jezdím malé město, z jednoho kraje na druhý..asi 4km do práce.. pak ty dálnice.
citácia:
reakce na: BobanHTP
Dříve jsem také zvažoval motor 1,4 TSi, který je výborný, nyní nahrazen 1,5Tsi.
Asi by to byla skvělá volba, nicméně mi nakonec byl nedoporučen pro mé ježdění.
Dálnice jezdím dálky, většinou v noci a většinou jezdím velmi rychle. Právě dlouhodobý zápřah (pár hodin) ve vysoké rychlosti 180+ pro tento motor není vůbec vhodný a nemusel by to vydržet a benzín s vyšším obsahem by mě prý sežral, tak nevím.
Nejsem ani proti naftě ani proti benzínu. Naftu jsem měl vždy a nějaké vibrace nepozoruji (možná už jsem zvyklý).
Navíc na tak velké kombi typu A4/A6 nebo superb mi přijde 1,4 / 1,5 málo?