A4 napísal:
Pro Tomáše: na jednu stranu se nedivím, že jsi musel reagovat na tuto v podstatě velmi nepovedenou recenzi, na druhou stranu se bohužel prezentuješ způsobem, jako bys měl patent na rozum. Píšeš, že musíš reagovat na fanatické zastánce jedné značky. To já zas musím reagovat na fanatické odpůrce jedné značky jako jsi ty. Musím souhlasit, že motor 2,5 TDi V6 není zrovna povedený (VP 44), nechápu ale, proč A4ku ozančuješ za špatný vůz. A fráze typu "vůbec nejede" a "neskutečně líný" jsou hodně přita...
No A4 sem píšu, protože se jí hlavně rozpadá přední náprava !!! Mazda 6 má sice přední osu na podobné koncepci, ovšem 100 tis. vydrží vždy !!! A A4?? kolik?? Hmm...?? (mluvim o hliníku) navíc o tom 2,5 TDi V6 tady například Martin Vaculík napsal víc než dost...a nejsem fanatický odpůrce Audin - to opravdu ne !! Například Audi A6 do roku 1997 byl skvělý vůz. Ano, také měl motor podélně před osou, mě to osobně nevadí (nejsem sportovně založený řidič), ale za to má litinový ramena a vzadu tuhou nápravu !!! S legendárním 5-ti válcem TDI sem nikdy nejel, jel jsem pouze s 2.0 74kW - starý, celek mlíný, ale absolutně poslušný motor. Všeználek jistě nejsem, jen píšu co vim. Většinou se ozve právě ten, kdo si na svém voze nenechá nic vymluvit......