anonym napísal:
jj, té kritiky už je opravdu nějak moc. Jak na autora, tak na Alfy. Myslím si, že článek mohl být delší a podrobnější, ale k zahození také není. Alfy Romeo považuji za tzv. srdeční záležitost, bohužel však i já zaslechl a přečetl tolik odstrašujících informací, co se spolehlivosti resp. poruchovosti týče, že bych do Alfinky nejspíš nikdy nešel.
Originalitu a sportovní (nejenom) vzhled, šmrnc a švih jim však nelze vytknout, proto naprosto chápu, že se najde spousta chlapů, i žen, kterým učaruje...
To je právě ono. Informuj se od lidí, kteří ji mají, provozují delší dobu, jinak se nikdy nic pravdivého nedovíš. Já vlastním AR147 1.6TS 88kW od nova. Dnes ji mám už 5,5 roku, jezdím denně. Nikdy mě nenechala ve štychu, jedinou drobností byla oprava synchronu mezi 2. a 3. kvaltem, ještě v záruce, čemuž jsem dopomohl sám svým způsobem jízdy. Jinak ani ťuk, pokud nepočítáš občas žárovku a pravidelné roční garančky. Vlastně jo, ještě jednou zadní gumové těhlice za 300,- Kč... Pokud se o AR147 staráš a dáváš jí pravidelně co má dostat, je to auto, které Ti dělá radost svými jízdními vlastnosmi, zvukem, designem, prostě je to o pocitu... A není to jen moje zkušenost. Jistě každé auto má své mouchy a má je i AR147... A ještě jedna věc - ruce pryč od dovozů ze SRN, FR, atd. Více pokud budeš mít zájem