anonym napísal:
presne takovy auto sem mel,jednalo se o 2.0 selespeed.koupil ssem ho vkdyz melo najeto 60 tis a bylo 2 roky stary.mel sem ho taky 2 roky a najel sem dalsich 50 tis.tolik problemu co sem s nim zazil,to bylo neuveritelny.od motoru,po podvozek a ke konci se pridal i ten slavnej selespeed.hruza!!!!!!!!!!!!! dal sem ho s chuti pryc a sel do bmw.ted si jen chrochtam.poohlizim se jeste po wv golf5 gti,pac Nemec je Nemec a do zadnyho itala krom lamba,uz bych vzivote nesel.cest
zatím mám třetí Alfu za sebou, s předchozími jsem najel min 200.000 km. Závady a poruchy nevybočili z normálu oproti těm, které mají moji známí s auty od koncernu nebo i BMW. Jízdníma vlastnostma při svezení mně vždy přesvědčili a v testech 159-ka není o nic horší než BMW3. Proto zase Alfa, se kterou mám zatím po roce najeto cca 40.000 km a kromě zadního ostřikovače, kterej po ránu blbnul jsem nic dalšího neřešil. Do BMW bych nikdy nešel, protože to není auto na každodenní ježdění a hlavně v zimě je to peklo se někam dostat (když to není teda přímo čtyřkolka). Jinak nic proti BMW, moc pěkný auta.