anonym napísal:
A já jsem zase na vrakovišti v Japonsku viděl 80% japonských vozů
V Japonsku je to snad logický pitomče. Promiň ten výraz, ale tohle se vážně nedá, to byla prostě hláška od nějakýho školáka. Opravdu úroveň některých v argumentaci je na nule.
Autor článku dobře zmiňuje chyby a vady v technice VW ale také dodává, že se to vše bude zlepšovat!!! Čtěte si vše!
Těm co stále odsuzují Japonské vozy, jenž samozřejmě také nejsou bez chyby, vzkazuji: zkusili jste někdy moderní Japonský vůz, nebo stále jen omýláte jedna bába povídala, te říkal to a ten zas tohle?
Nehodlám zde rozebírat zda jsou lepší japonská nebo německá auta, o tom totiž ten článek nebyl, každý má jiný vkus, je zvyklý na jiný komfort atd. Článek správně poukazuje na problémy motorů či podvozků koncernu VW, a to je dobře. Mě tohle přijde spíše jako averze vůči autorovi článku a to je špatně, to si pak opravdu všichni můžou jít sednout do hospody a klidně si navzájem rozbít huby.
Co se týče problematiky rozebírané v článku, je to skutečně tak. Nemusíte tomu věřit nebo ano, můžete říkat že je to pořád dokola, že si všichni vymýšlí, ale to už přece o něčem svědčí - není na tom přecejenom kus pravdy?!! Ono je nejsnadnější říci, zase další stejnej názor, že jo? Chtělo by se to zamyslet, jelikož takových názorů na kvality koncernu VW stále přibývá. Nejsou to právě ti naštvaní majitelé těchto vozů, kteří s nimi mají své, mnohdy nedobré zkušenosti?
Chlapci, kdyby kdokoli z vás viděl do zákulisí, hodně rychle by otočil, hodně rychle. To mi věřte. Jen příklad za vše, podaný laicky: benzínové motory VW by měly nejlépe jezdit na 98okt benzin, to už o něčem svědčí ne? Zkrátka nedokonalý motor chce "dokonalé" palivo aby vůbec slušně jel. Vždyť spousty jiných zvládnou při lepším výkonu a jízdích vlastnostech "papat" 95ku. Procitněte!!! Jastli máte alespoň trochu logického myšlení. Jednoduše: Lejte do toho kvalitativně horší palivo (vČR je problém kvalita paliva) a za pár let sbohem milé FSI. Tyhle motory zkrátka půjdou po čase do háje a například takový Japončík (když už se zde o nich zmiňujete) bude parádně jezdit i s 300 tisíci na tachometru a s 95 kou v nádrži.
A takhle by se dalo pokračovet do nekonečna........................ Neřešte to, VW to časem vyřeší za vás. Kupte auto které Vás táhne. Nerozmlouvejte druhému to co se Vám nelíbí. Každý člověk má zkrátka jiný vkus, takže nač tyto dohady. Jezděte v tom co máte, sami zjistíte klady a zápory svých vozů, jen jedno však bude převažovat a pak uvidíte, zda jste měli dát na názory ostatních. Jen si to ale potom přiznat.
Věřte že jsou mezi Vámi lidé kteří vědí v čem jezdíte, poslouchejte pozorně a nebuďte tolik tvrdohjlaví!
Děkuji, s pozdravem vývojář motorů.
Pro rýpaly: mám zkušenost s "Němci" i s "Japonci" a dalšími. Momentálně vlastním skvělý vůz Japonské produkce Mazda 6 a měnit nehodlám!!! Skvělé jízdní vlastnosti a tak dále a tak dále....... To už Vám ale jistě někdo někde říkal. Nerad bych patřil k té většině shodných názorů, to se mnohým zdá se nelíbí.