Kylie napísal:
Brumla se má dobře, ale poslední dobou ho trochu "zanedbávám" a stále je (chudáček) zavřený a sám a sám ... (bez maminky!)
Už to "vím" Touran-Tiguan jsem pomotala já. Já sice vím, který je který, ale .. prostě ..
Ano, lidé (rádi) jedou ve "vyjetých kolejích" a "koncernové" vozy jsou považovány za "etalon". Nedávno jsem koukala na tabulky v Auto Zeitung a hodnocení spolehlivosti Passat je ještě horší, než bývalo. Až se to bude hodit, něco sem přepíšu - myslím, že tím některým fandům ...
To když je Brumla pořád tak sám a smutný, já bych ho klidně občas vyvenčil. Nemusíte se obávat nějakého prasení, přesně vím k čemu takový vůz slouží. Sám jsem jedno léto pár let dozadu v júesej spoluvlastníl Pontiac Boneville Brougham, r.81, 8 válců, objem myslím 5.7l. A tam se právě pochopil, co je to pravé ořechové pro mně. Žádné řezaní zatáček na limitu, miškování po dálnici. Ne ne, prostě zařadit automat a plavat po dálnici, v absolutním tichu, v pohodě, vychutnávat. Proto i teď vlastním frantíka, ti umějí to pohodlí prostě nejlíp (z mainstremu), i když Citroen to není. Ale možná jednou....Jinak v té době stál benzín po přepočtu zhruba stejně jako teď, akorát dolar byl o něčem jiném.