0
späť

diskuze k tématu: Jaké nové auto do 320 tis. Kč?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, japonská vozidla, česká vozidla, německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 13:46,
Doporučil bych fabii II uživatelsky bude nejpříjemější a myslím že je i nejkvalitněji udělaná. Názory že je škoda něco špatně jsou úplně zcestné, v každým případě doporučuji obejít salony a vybrat si co nejlíp člověku sedne.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 15:09, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Stoprocentně bych šel do toyoty yaris. Poměr cena/výbava je nejlepší, sleva se taky dá ukecat a hlavně má výborný motor. Myslím, že té paní/slečně je jedno, jaký má výkon, ale bude chtít aby to jelo, nežralo a aby to bylo tiché. Fabia není špatná, jak tu mnozí retardovaní lidé píšou, ale 3-válcový motor se škodovce objektivně nepovedl. A co se týče spolehlivosti, taky trošku pokulhává,,a nejsou to jen ty obligátní zapalovací cívky. Doporučuji přečíst si poslední číslo časopisu Autoojetiny, tam s...
Ten článek vyzní jako PR na Toyotu. Ale takové základní věci jako volant seřiditelný ve všech směrech nebo výškově seřiditelné sedadlo řidiče najdete u Toyoty Yaris až ve výbavě Sol, nemluvě o tvrdých plastech v iteriéru. U té Fabie bych si připlatil za 1,4 63 kW motor. (Ta se dá teď sehnat s klimatizací a s centrálním zamykáním dálkově ovládaným za necelých 330 tisíc.)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 15:21, Fiesta ST
Ja bych si neco priplatil a vzal z Tipcarsu Fiestu ST:)

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=ford-fiesta-st&idvyrb=1413&akce=detail
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 17:15, RE: Ukecat cenu
anonym napísal:
za výlohou nejsou předváděčky
Tak to se pleteš. Šeredně. Stačí se domluvit (a když říkám domluvit, tak domluvit), objednáš auto, který stojí potom 3-4 měs. na salonu, nebo i v garáži. Dealer inkasuje bonus na předváděčku, ta má najeto 0 km, všichni musej bejt spokojený. Tak a další...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 17:18, RE: aha
David Hrdlička napísal:
Domnívám se, že paní tazatelka pojem "koncernová auta" vůbec neřeší a je jí to jedno....
Ano, paní je již zpracovaná PR... Nic proti, zejména pro Š Auto odvádějí znamenitou práci...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 18:13, RE: Výrobní cena automobilu
anonym napísal:
Jenom taková poznámka pod čarou: výrobní cena automobilu Škoda Octavia byla asi 30 tis. korun českých... Vůbec tím nechci nic říct... ))
30 000 je blbost . Možná v roce 1965... .

Osel
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 18:46, wumpy
Taky bych bral mazdu 2 fakt super autíčko a pro ženskou jako dělané. Moc se mi líbí i vzhledově ale to je diskutabilní co se líbí mě nemusí se líbit jiným. fabia II se mi nelíbí vůbrec
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 19:04, zip
paní se ptala na názor na ty auta, která jsou popsaná, né na všehny malá auta do 320tis.Tak nechápu proč by jich v článku měli rozebírat víc. To by třeba nebylo o čem psát za chvíli:)))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 00:12,
NEPOSLOUCHEJTE TY LOPATY!!! KUPTE SI MAZDU 2
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 07:16, RE: Rozumný
anonym napísal:
..protože jsi zaprděnej šedej blb...
Ty čůráku zasranej, nakopni svýho trabanta a zmiz z těhle stránek!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 08:13, Mitsubishi COLT
Dle ankety AutoAdac, kde se měří spolehlivost to na celé čáře mezi všemi vozy napříč třídami vyhrál právě COLT. Yaris měl např. 15% poruch, kdežto COLT jen 1,2%.
Aby bylo auto v testech, musí se ho ročně v SRN prodat přes 10000.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 09:18, RE: Další tip z vyšší třídy
David Hrdlička napísal:
Opět se zde, tak jako v každé diskuzi, objevují doporučení na koupi většího auta. Myslím, že nabízet "oktávku" někomu, kdo se rozhoduje mezi Polem, Fabií a Ibizou, popř. Yarisem, je zcela zcestné. Nejde o peníze, jde o to, jaké auto si zájemce chce koupit. Pokud by paní měla zájem o koupi liftbacku či kombíku typu oktávky, jistě by do svého výběru zařadila úplně jiné konkurenty. I z hlediska motorizace a jízdních výkonů se osmiventilová "jedna-šestka" těžko může svým jízdním projevem a spotřebou...
Přísně vzato opravdu nemají v odpovědi jiná auta než zmíněná v dotazu co dělat. Na druhé straně lze stejně dobře obhájit i třeba jen letmou zmínku, že za udávanou cenu lze sehnat i některé nové vozy vyšší třídy - byť zadání neznělo "mám 320 a chci nový auto, poraďte".
To vše, pokud ovšem taková paní a jí zaslaný dotaz skutečně existují a vše není jen nahraná situace s cílem prezentovat pár vybraných aut. Tohle nakonec pár diskutujících naznačuje a já se jím tak trochu nedivím. Zdaleka ne všechny "dopisy čtenářů" v tištěných médiích jsou jimi doopravdy.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 10:17, RE: Ukecat cenu
Pepe napísal:
Tak to se pleteš. Šeredně. Stačí se domluvit (a když říkám domluvit, tak domluvit), objednáš auto, který stojí potom 3-4 měs. na salonu, nebo i v garáži. Dealer inkasuje bonus na předváděčku, ta má najeto 0 km, všichni musej bejt spokojený. Tak a další...
a 100 000 z ceny dolu, jak to udelal tedka muj sefik na C3, plna plaba a krasny auto pro manzelku je doma
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 10:39, RE: Ukecat cenu
Pepe napísal:
Potvrzuji. Jeto pravda.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 11:16, RE: Ukecat cenu
mufik.martin napísal:
Jak se vsude docitam i z doslechu vim, ze u koncernu VW se da krasne ukecat cena u prodejce. Zvlaste pokud jit objedete vice, par v Praze a par treba v Boleslavi nebo Jablonci atd. Takze Yaris je super auto, ale nelibi se mi vzhledove narozdil od 1. generace, ale to je vec nazoru. Ja bych volil novou Ibizu a rekl bych prodejci na rovinu, ze chci 1,4 16V s klimou a par dalsich veci, treba zadni parkovaci senzory pro zenu nebo sadu zimnich pneu i s rafky a ze mam 320 a proste vic nedam. Pokud rekn...
Tak, tak pravda, spouata věcí se dá ukecat a pokud je prodejce žena, tak se stačí oholit, vzít si čistý spodky a fusekle, no a možná se kupující dočká i nějakého toho bonusu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 13:09, DOPORUČUJEM PANI HÁJKOVEJ
Toyotu Yaris bez diskusie. Je to veľmi spoľahlivé autíčko a naviac keď je nové, tak si môže byť na viac ako 100% istá, že bude mať oveľa menej porúch, resp. žiadnu, ako jej konkurencie - VW Polo, Fabia... Má najnižšiu spotrebu a oproti Fabie aj vyšší výkon za nižšiu zákonnú poistku. To už niečo znamená, všakže? Ano, Toyota má všeobecne drahé náhr. diely, ale keďže sa jedná o auto nové, platí záruka, kde vám prípadné poruchy (dám ruku do ohňa,, že žiadna nebude) bez vášho platenia opraví. Vlastním viacero Toyot rôzneho veku. Najstaršia je Toyota Camry z roku 1984, t.j. 24 ročná !!! a NIKDY som nemal za 3 roky užívania žiadny problém a to už má najazdených ďaleko za hranicou 400.000 km. Len tankujem benzín a vymieňam olej s filtrom. 24 ročná Camry je spoľahlivejšia ako mnoho o polovicu a viac mladších áut mojich kamarátov a jedná sa aj Octávie poslednej generácie, Fabie I. atď... Ďaľším mojím autom je Toyota Corolla z roku 1996, tá si toho vytrpela viac ako Camry, keďže za 12 rokov som na nej aj s rodinou najazdil 483.000.km. Zase NIKDY Žiadny problém, len vymieňanie bežných vecí, ktoré sa po istom nájazde km musia meniť (prevodovka, spojka, tlmiče a pod.). To ako je TANK ! NIKDY NESKLAME ! NIKDY sa mi nestalo, že mi vyvrel motor, alebo som v zime pri minus 25 nenaštartoval. VŽDY K SLUŽBÁM PÁNOVI. Kto nezažíl, nepochopí. Preto VÁM všetkými desiatimi prštekmi ODPORÚČAM KÚPU TOYOTY, lebo tie autá, to sú etalón spoľahlivosti.

No nech už kúpite akékoľvek, želám Vám mnoho šťastným km bez nehody a problémov (u Toyoty to garantujem).

Prajem príjemný deň a tuná diskutujúcim.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.06.2008 18:41, Já taky,
jedině Toyota
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.06.2008 00:33, RE: Rozumný
anonym napísal:
Ty čůráku zasranej, nakopni svýho trabanta a zmiz z těhle stránek!
Nakopnu svýho Wartburga vole, má to taky 3 válce, výkon to má taky stejnej, a žere to taky stejně. JO POKROK SE NEDÁ ZASTVIT, ať žije Škoda.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.06.2008 13:52, RE: DOPORUČUJEM PANI HÁJKOVEJ
anonym napísal:
Toyotu Yaris bez diskusie. Je to veľmi spoľahlivé autíčko a naviac keď je nové, tak si môže byť na viac ako 100% istá, že bude mať oveľa menej porúch, resp. žiadnu, ako jej konkurencie - VW Polo, Fabia... Má najnižšiu spotrebu a oproti Fabie aj vyšší výkon za nižšiu zákonnú poistku. To už niečo znamená, všakže? Ano, Toyota má všeobecne drahé náhr. diely, ale keďže sa jedná o auto nové, platí záruka, kde vám prípadné poruchy (dám ruku do ohňa,, že žiadna nebude) bez vášho platenia opraví. Vla...
Celkem bych souhlasil s autorem a navrhl Yaris. Dcera je flink, má Corollu. Pět let bez jakýchkoliv závad a potíží. Ale vzhledem k malé hustotě servisu, bych navštívil rovněž Forda s jeho Fusionem a Fiestou. Ale myslím, že zvítězí Fabka. Předpokládám, že se tazatelka pochlubí. Když tak si alespoň počte. Osel ji to vysvětlí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.06.2008 14:15, DOBRA RADA NAD ZLATO !
JEDINE A ZADNE JINE TOYOTA YARIS ! KDO VAM TO RADI ? JE ME 87 LET JSEM USA OBCAN (61 LET) MEL JSEM STOVKY AUT VSECH ZNACEK A NAJEZDIL PRES MIL . KM TENTO ROK JESTE CA. 25.OOO KM . TAKRTKA CELY ZIVOT JSEM SEDEL V AUTE A VYMENIL KAZDY ROK (MEL JSEM DVE).PRVNI RIDICKY PROKA JSEM UDELAL V CSR V ROCE 1938 MOJE PRVNI AUTO BYLO PRAGA PICOLA.NEJLEPCI A NEJSPOLEHLIVEJSI JSEM MEL NEKOLIK TOYOT ! ROZHODNETE-LI SE PRO TOYOTU NEBUDETE LITOVAT. MNOHO ZDARU VAS KRAJAN.
reagovať
  1 ... 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.