0
späť

diskuze k tématu: Jaké nové auto do 320 tis. Kč?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, japonská vozidla, česká vozidla, německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 09:54, Hmm
Koukám tady je zase spousta chytrejch teoretiků kteří by si ale mohli dovolit max. toho osla za 80 a to ještě na leasing. (Lacetti - to je fakt bomba auto, haha)
Paní bych doporučil ať se s auty projede a ve kterým se jí to bude líbit nejvíc, ať koupí. Je to jako s chlapama..........
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 10:13, RE: Jaký auto a 320 000?
anonym napísal:
Osle, ty pako, můžeš mi říct co je na VelSatisu špatnýho? vyjma motoru 3.0dCi kterej není Renault ale Isuzu? viděl jsi to auto někdy? jel jsi v něm?
Bohužel ano. Švagr ho měl tři roky. Oddělil bych jízdu, pohodlí atd. a spolehlivost. Z hlediska pohodlí, luxusu a svezení je na trhu málo aut, co jej předčí. Rozhodně to není žádný z koncernu, možná tak Pantheon, ale tím jsem nejel. Ani novej super a to proti němu nic nemám. Z hlediska spolehlivosti je ale Velsatis pěknej zgarb, ba nebál bych se použít slov mrdka dojebaná. Zhruba rok byl klid. Pak ale nebyl měsíc, aby nebyl s nějakou p... . v servisu. Od blbin po průsery, turbo po 56 000 atd. (2,2 diesel) Tam už z toho byli taky neštatní, protože technici z Renaultu taky nebyli žádní machři, ale spíš měniči stylem hokus pokus omyl mám to. Vrchol byla jízda na dovolenou do Španělska, kdy klimatizace začala někde v Itálii topit a topila a topila. Venku bylo 35. Ani servis kdesi u Lyonu si rady nevěděl a náhradní auto nebylo, protože ten zgarb přece jel... . Po této příhodě šel ten krám z domu. Nikdy předtím ani potom jsem neviděl švagra šťatnějšího než když se té mrdky zbavi! Vzali ji v AAA... . Pokud projedu diskuse na netu, tak to nebyl problém jednoho kusu. Na to, jak relativně málo jich jezdí, je těch nářků trochu moc.

Iááá

Osel
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 10:36, RE: bez předmětu
anonym napísal:
nové berlingo
A čo tak nová Mazda 2, natu sa pozabudlo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 10:42, RE: Ukecat cenu
mufik.martin napísal:
Jak se vsude docitam i z doslechu vim, ze u koncernu VW se da krasne ukecat cena u prodejce. Zvlaste pokud jit objedete vice, par v Praze a par treba v Boleslavi nebo Jablonci atd. Takze Yaris je super auto, ale nelibi se mi vzhledove narozdil od 1. generace, ale to je vec nazoru. Ja bych volil novou Ibizu a rekl bych prodejci na rovinu, ze chci 1,4 16V s klimou a par dalsich veci, treba zadni parkovaci senzory pro zenu nebo sadu zimnich pneu i s rafky a ze mam 320 a proste vic nedam. Pokud rekn...
za výlohou nejsou předváděčky
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:00, RE: Swift
anonym napísal:
Ale najdete! Osel a bryčka. Je to za 80 000, spotřeba nula,nula, nic (trocha sena a vody) a ještě Vám toho tolik nakecá, že ušetříte za rádio!

Osel
osel rulezz!

Já osobně, bych šel do toho swifta, ale třeba mojí ženě se nelíbí.
Jinak bych se nebál, jak už tu někdo psal, koupit nějakou předváděčku nebo výlohu s pěknou slevou...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:08, RE: Hmm
anonym napísal:
Koukám tady je zase spousta chytrejch teoretiků kteří by si ale mohli dovolit max. toho osla za 80 a to ještě na leasing. (Lacetti - to je fakt bomba auto, haha)
Paní bych doporučil ať se s auty projede a ve kterým se jí to bude líbit nejvíc, ať koupí. Je to jako s chlapama..........
a nejlepší auto je červený
(spotřeba, ceny spotřebních dílů, životnost problematických dílů se řeší stejně až po zaplacení)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:12, RE: so
anonym napísal:
Dle mne jednoznačně Kia Ceed, dále bych teprve uvažoval o yarisu, grande, nebo corse
fabia až nakonec
Kia Ceed za 320tis. s klimatizaci??
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:14, Yaris...
Yaris je dobrý az na ty stupdni budiky uprostred palubky, to musela vymyslet snad zenska...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:27, RE: Jaký auto a 320 000?
anonym napísal:
Takže Oslova alternativa k autu jsou 2 Korejci, 1 Rumun a 1 Ital. Předpokládám, že se řídí heslem: Cizí neštěstí potěší.
No ty jsi vazne osel.

JEDEN ZGERB VEDLE DRUHEHO.

Za ty prachy se da kopit par let stary vymazleny Focus, Mazda 3, Corolla verso, ktere korejske zgerby preziji dvakrat.

To mi pripomina, jak byli ichtylov nadseni ze skveleho ukrajinskeho vozu Tavria za nizkou cenu.
Do tri let ty zgerby kompletne shnily.

Nejsem tak bohaty, abych si kupoval levne veci.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:40, RE: Rozumný
anonym napísal:
Stačí se kouknout na stránky prodejců Škoda kde seženete novou Fabii Ambiente i s nějakou tou výbavou navíc třeba za 280 tis.
Osobně bych z nabízených aut i tu Fabii zvolil.
..protože jsi zaprděnej šedej blb...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:41, RE: Jaký auto a 320 000?
anonym napísal:
No ty jsi vazne osel.

JEDEN ZGERB VEDLE DRUHEHO.

Za ty prachy se da kopit par let stary vymazleny Focus, Mazda 3, Corolla verso, ktere korejske zgerby preziji dvakrat.

To mi pripomina, jak byli ichtylov nadseni ze skveleho ukrajinskeho vozu Tavria za nizkou cenu.
Do tri let ty zgerby kompletne shnily.

Nejsem tak bohaty, abych si kupoval levne veci.
Neříkám, že jsem příznivce korejských vozů, ale aspoň se snažím vůči nim nemít předsudky. Myslím, že předsudky nám způsobují spoustu zbytečných problémů, a to ať jde o auta nebo o světonázor.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:43, RE: Jaký auto a 320 000?
anonym napísal:
Bohužel ano. Švagr ho měl tři roky. Oddělil bych jízdu, pohodlí atd. a spolehlivost. Z hlediska pohodlí, luxusu a svezení je na trhu málo aut, co jej předčí. Rozhodně to není žádný z koncernu, možná tak Pantheon, ale tím jsem nejel. Ani novej super a to proti němu nic nemám. Z hlediska spolehlivosti je ale Velsatis pěknej zgarb, ba nebál bych se použít slov mrdka dojebaná. Zhruba rok byl klid. Pak ale nebyl měsíc, aby nebyl s nějakou p... . v servisu. Od blbin po průsery, turbo po 56 000 atd. (2...
tak to mě překvapuje, tady jezdí pět VS, převážně 3.5V6 a nikdo problémy nemá, holt zlatej benzín...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:46, RE: Jaký auto a 320 000?
anonym napísal:
Bohužel ano. Švagr ho měl tři roky. Oddělil bych jízdu, pohodlí atd. a spolehlivost. Z hlediska pohodlí, luxusu a svezení je na trhu málo aut, co jej předčí. Rozhodně to není žádný z koncernu, možná tak Pantheon, ale tím jsem nejel. Ani novej super a to proti němu nic nemám. Z hlediska spolehlivosti je ale Velsatis pěknej zgarb, ba nebál bych se použít slov mrdka dojebaná. Zhruba rok byl klid. Pak ale nebyl měsíc, aby nebyl s nějakou p... . v servisu. Od blbin po průsery, turbo po 56 000 atd. (2...
asi tak....uvedená "p*ča" + laguna předchozí generace..to byl vrchol kvality...já měl Lagunu taky motor 2,2 dci a byl jsem z toho vyjebanej každý měsíc....za půl roku šel...autoesa si to vzala a ještě rád...:))) Jen pro zajímavost...auto bylo 2 roky staré /když jsem ho kupoval/, velmi kvalitní výbava, původní nákupka cca 1 mio Kč a za mojeho půlročního držení mě opravy stály /respektive byly vypočítány servisem/ na cca 120 tis!!! - předraženej servis. Mě celkově stály opravy cca 30 tis - trochu jsem ušetřil...:))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:47, RE: bez předmětu
Pepe napísal:
Jasně, Yaris s tímhle motorem strčí ostatní do kapsy, potřeba 2x do roka převézt víc věcí se dá řešit půjčením rakve, takže nad zav. prostorem bych nebědoval. To jen pro některé škodofily je místo pro bagáž nade vše. Já tedy v kufru jezdím nerad
asi tak...kvalita, super vzhled a "tvář", výbava a cena +- stejná jak ztuchlá fabka....ale což...:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 11:53, Výrobní cena automobilu
Jenom taková poznámka pod čarou: výrobní cena automobilu Škoda Octavia byla asi 30 tis. korun českých... Vůbec tím nechci nic říct... ))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 12:24, Další tip z vyšší třídy
Nová Octavia Tour. Za tyhle peníze je k mání s motorem 1.6/74 kW a velikostí kufru trumfne všechny vozy zde jmenované. Vzhledem k délce výroby na tom bude nepoměrně lépe i se spolehlivostí a vychytanými mouchami, kterých bych se zejména u novinkové Ibizy trochu obával...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 12:24, aha
proto ta divná hranice, potřebovali tam protáhnout koncernová auta. A co Kia Rio, má vše co ta paní s uspořenými 320kKč požaduje a vyjde ji na 290 nebo Ford a mnoho dalších se bude pohybovat kolem 270-290
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 13:18, RE: Další tip z vyšší třídy
anonym napísal:
Nová Octavia Tour. Za tyhle peníze je k mání s motorem 1.6/74 kW a velikostí kufru trumfne všechny vozy zde jmenované. Vzhledem k délce výroby na tom bude nepoměrně lépe i se spolehlivostí a vychytanými mouchami, kterých bych se zejména u novinkové Ibizy trochu obával...
Opět se zde, tak jako v každé diskuzi, objevují doporučení na koupi většího auta. Myslím, že nabízet "oktávku" někomu, kdo se rozhoduje mezi Polem, Fabií a Ibizou, popř. Yarisem, je zcela zcestné. Nejde o peníze, jde o to, jaké auto si zájemce chce koupit. Pokud by paní měla zájem o koupi liftbacku či kombíku typu oktávky, jistě by do svého výběru zařadila úplně jiné konkurenty. I z hlediska motorizace a jízdních výkonů se osmiventilová "jedna-šestka" těžko může svým jízdním projevem a spotřebou přiblížit motoru v Yarisu.....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 13:21, RE: aha
anonym napísal:
proto ta divná hranice, potřebovali tam protáhnout koncernová auta. A co Kia Rio, má vše co ta paní s uspořenými 320kKč požaduje a vyjde ji na 290 nebo Ford a mnoho dalších se bude pohybovat kolem 270-290
Domnívám se, že paní tazatelka pojem "koncernová auta" vůbec neřeší a je jí to jedno....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.06.2008 13:46, RE: bez předmětu
Pepe napísal:
Jasně, Yaris s tímhle motorem strčí ostatní do kapsy, potřeba 2x do roka převézt víc věcí se dá řešit půjčením rakve, takže nad zav. prostorem bych nebědoval. To jen pro některé škodofily je místo pro bagáž nade vše. Já tedy v kufru jezdím nerad
Pokud se nepletu, tak Fabia ma kufr 300 L a Yaris tusim 270-320, podle toho jak se posunou zadni sedadla, takze ten kufr ve fabce taky nic moc.
reagovať
  1 ... 4 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.