0
späť

diskuze k tématu: Volkswagen Passat Variant 1,9 TDI po 200 tis. km.

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 19:43, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
Až budete mít chuť na světlech někoho vytahovat z auta a dělat z něj cár papíru, vyhýbejte se prosím ve vlastním zájmu tmavošedým Stilům MW se středočeskou SPZ. V jednom z nich jezdím povětšinou s touto doplňkovou výbavou: Walther P-38, 2 x 8 ks 9 mm Luger.
Ha-ha-ha .............Blbečku, kdybych nevozil beretu vz.92 v ráži 45, tak ani nevylejzám z auta. Než Ty vytáhneš tu druhosvětovou stříkačku, tak Ti ustřelím ten šitovej italskej motůrek ze silentbloků)))

Ps: Přeci po sobě nebudeme na ulici střílet, chovejte se jako lidi a já vás nebudu muset mlátit na světlech!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 19:50,
myslis si , ze je roumne se zadluzit na 10 let a za ty prachy si udelat auto bazar? a hrat si na lidumila, my vime ty vlasne jeste na kazdem aute prodelavas desitku, jak moc ty zakazniky milujes, ze ty jsi jeden z tech co kdysi delal nebo dodnes dela v ackach, presne takove plky tam pokazde slysim, jeste si tu napis link a uvidis urcite se ti par jednodusaku odtud ozve. ale ja ti to nezeru
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 19:59,
tak vidim, ze by se tady mely zaridit nejake mistnosti jak na chatu, aby byla sranda DD kdyz uz si tu pacienti vyhrozuji bouchackama. A je zajimave, ze za vsim stoji zase ten VW group DD
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:08, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
Ha-ha-ha .............Blbečku, kdybych nevozil beretu vz.92 v ráži 45, tak ani nevylejzám z auta. Než Ty vytáhneš tu druhosvětovou stříkačku, tak Ti ustřelím ten šitovej italskej motůrek ze silentbloků)))

Ps: Přeci po sobě nebudeme na ulici střílet, chovejte se jako lidi a já vás nebudu muset mlátit na světlech!!!
takovy maly priklad ti dam, kdyz jsem sedel hermanicich, tak jsme meli na cimre cigose, byl v klidku a vetsinou drzel hubu a o nic se nestaral, potom jsme tam meli frajirka, ktery prodaval fet a jezdil v m3 cerna barva, to jsme o nem vedeli od jinych muklu, jednou tak frajirek zase mektal ty svoje plky jak se ho vsichni bali i policajti a neco zarypal do cigose ten se zvedl jednu mu ji natahl a borec prisel o oko, cigos sedi o 4 roky dele ja uz jsem venku, z toho plati ponauceni, ze ti co si vyhrozuji jsou obycejni smetaci, borec, ktery na to ma o tom nemluvi
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:13, RE: bez předmětu
anonym napísal:
o.k. sice jsem u tebe debil, ale presto ti poradim jak to delaj profici.
1, vezmes prachy s sebou a objedes bazary ( samo, kde te znaji )
2, vyberes si auto, zaplatis zalohu a tahke to delas az naplnis celou odtahovku
3, zavolas si odtahovku, pozor zase si musis vzit penize s sebou a jedes uz pro auta na ktere jsi daval zalohu a v klidecku sis je vybral
4, prijedes do bazaru, doplatis cenu, nalozis auto a takhle to delas az mas plnou odtahovku.
5, POTOM SE OTOC A JED DOMU S KLIDNYM SRDCEM, ZE JS...
jojo, jet na tejden do německa a prolejzat bazary, to je opravdu výborný. Neznám nikoho kdo to takhle dělá, ale určitě se i takoví najdou. Je to možný, já na to nemám čas. Nechápu proč bych jezdil osobně prohlížet auta do bazaru se kterym už mám zkušenosti, to je docela nesmysl, a znovu to potvrzuje moje mínění o tom, že jseš uplně mimo real.
Já jezdim koukat jen tam, kde to právě neznám, protože tam kde to znám a odkud již nějakou dobu kupuju, jezdit nemusim, protože jim věřim a dokonce tam nemusim skládat ani zálohu aby mi auto rezervovali. Je prostě ztráta času, cokoliv ti vysvětlovat. Před chvílí tady píšeš, že bazarníci jsou skoro zloději a teď tady říkáš něco o profících ty chudinko.
Odteď na tvoje výlevy nereaguju, je to ztráta času.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:18, RE: bez předmětu
anonym napísal:
myslis si , ze je roumne se zadluzit na 10 let a za ty prachy si udelat auto bazar? a hrat si na lidumila, my vime ty vlasne jeste na kazdem aute prodelavas desitku, jak moc ty zakazniky milujes, ze ty jsi jeden z tech co kdysi delal nebo dodnes dela v ackach, presne takove plky tam pokazde slysim, jeste si tu napis link a uvidis urcite se ti par jednodusaku odtud ozve. ale ja ti to nezeru
myslim si že je rozumný se zadlužit na 10 let rozumně a snažit se dělat dobrej obchod. Určitě je to rozumnější, než plkat donekonečna nenávistný kecy na všechny kolem. Link tady psát nebudu, protože jak je vidět, 90% lidí který píšou příspěvky v týhle diskusi nejsou normální. Lidumil nejsem a na autech chci vydělávat. Ale jde to i slušně, o tom nepochybuj. A jestli si myslíš že to nejde, tak ti zbejvá jediná šance - jít do autosalonu, koupit si funglovku, sice proděláš kilo ročně ale zas budeš mít klid v duši, že se ti na ní nic nerozbije, a že si peníze nenacpal nějakýmu podvodníkovi z autobazaru.
Ale bacha, i tam jsou určitá rizika.Takže jezdi autobusem, jako dodnes, dej si dva tři kusy na kuráž, a pak se do nás pusť schovanej za obrazovku počítače, bude ti líp. Ale já už ti odpovídat nebudu, je to ztráta času, kterej se dá využít daleko líp.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:21, RE: bez předmětu
anonym napísal:
a ještě jeden dotázek - když tak odsuzuješ bazary, jakto že chodíš do áček? že ty tam dycky jdeš slintat nad těma autama, co je nikdy mít nebudeš. Pak přijdeš domů, a abys nebyl nasranej že tam jseš jen za diváka, tak si řekneš, že jsou to všechno podvodníci viď? Tak promiň, to už tě chápu a neodsuzuju tě, musí to bejt hrozný.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:33, RE: bazaristi
anonym napísal:
myslim si že je rozumný se zadlužit na 10 let rozumně a snažit se dělat dobrej obchod. Určitě je to rozumnější, než plkat donekonečna nenávistný kecy na všechny kolem. Link tady psát nebudu, protože jak je vidět, 90% lidí který píšou příspěvky v týhle diskusi nejsou normální. Lidumil nejsem a na autech chci vydělávat. Ale jde to i slušně, o tom nepochybuj. A jestli si myslíš že to nejde, tak ti zbejvá jediná šance - jít do autosalonu, koupit si funglovku, sice proděláš kilo ročně ale zas budeš m...
Docela se tady dneska bavím. V ČR je spousta bazarů, některé jsou poctivé, jiné ne, stejně jako jiné bazary se starším zbožím Osobně střídám docela často auta, každé auto si vždycky prolezu sám, když si nejsem jó jistý, tak přizvu někoho z kámošů, co do toho taky dělaj. Nikdy jsem nějkak moc nenaletěl, vždycky jsem koupil to, co jsem si vybral a prolezl. Je jasné, že na starším autě se občas něco vysype, s tím asi každý normální člověk počítá. Psát tady nesmysly tipu, že bazarníci jsou k... nemá podle mě smysl. Každý kdo si koupí auto v bazaru musí mít občanku-tím stvrzuje, že je svéprávný k těmto úkonům. Mám pocit, že tady fňukají jenom zoufalci, co jim v áčkách nafoukli hlavy, uvařili kafe a prodali pastu, co se jim rozpadla pod zadkem a teď jsou naštvaný na celý svět. Vždyť to tady někdo už psal, tak si kupte novou fábku-holátko na lízačku a plaťe ji 5 let a je to suchu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 20:37, RE: bazaristi
anonym napísal:
Docela se tady dneska bavím. V ČR je spousta bazarů, některé jsou poctivé, jiné ne, stejně jako jiné bazary se starším zbožím Osobně střídám docela často auta, každé auto si vždycky prolezu sám, když si nejsem jó jistý, tak přizvu někoho z kámošů, co do toho taky dělaj. Nikdy jsem nějkak moc nenaletěl, vždycky jsem koupil to, co jsem si vybral a prolezl. Je jasné, že na starším autě se občas něco vysype, s tím asi každý normální člověk počítá. Psát tady nesmysly tipu, že bazarníci jsou k... ne...
Bzarista je člověk, co chce vaše peníze. Vy mu je můžete buď odevzdat bez odmlouvání za cokoliv, nebo s ním můžete začít jednat a dohodnout se. Kdybych měl bazar já, tak z vás sedřu kůži, ale mám holou prdel a tak om tom jenom sním))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:10, RE: bazaristi
anonym napísal:
Docela se tady dneska bavím. V ČR je spousta bazarů, některé jsou poctivé, jiné ne, stejně jako jiné bazary se starším zbožím Osobně střídám docela často auta, každé auto si vždycky prolezu sám, když si nejsem jó jistý, tak přizvu někoho z kámošů, co do toho taky dělaj. Nikdy jsem nějkak moc nenaletěl, vždycky jsem koupil to, co jsem si vybral a prolezl. Je jasné, že na starším autě se občas něco vysype, s tím asi každý normální člověk počítá. Psát tady nesmysly tipu, že bazarníci jsou k... ne...
k tomu není co dodat, snad jen - naprostý souhlas
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:14, RE: bazaristi
anonym napísal:
jen pro zajímavost - všimněte si úrovně tohoto článku, a článku těch zarytých kritiků, který posílaj všechny bazarníky a všechny co tam kupují do prdele, do pí..., nadávají jim do ku.... atd atd. Svůj názor lze vyjádřit i slušnou formou, a potom to leccos napovídá o inteligenci a všeobecnym přehledu pistatele.
Vám co tady všechny posíláte do prdele - vůbec se nedivim, že jste tak nasraný, protože nepochybuju o tom, že tak jak tady píše pán, tak Vás určitě někdo udělal jak malý kluky, protože prostě nemáte hlavu na to, udělat obchod tak, aby to pro Vás nebyl průser, a to nejen co se týče auta, ale všeobecně. Vy nikdy nepůjdete do bazaru, ale vy si ani nepůjdete to auto koupit nový, a už vůbec nezvednete prdel a nepojedete pro něj do německa. Vy budete jen doufat v zázrak
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:17, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Děkuji za Váš příspěvek, který je snad jedinou slušnou reakcí na ten můj, i když si s vámi dovolím nesouhlasit. Máž docela letitou praxi, a opravdu tvrdím, že procento slušných bazarů konkrétně v německu není vyšší než u nás. Tam se tím prodejem aut zabývá opravdu hodně individuí, pravdu má jeden místní dopisovatel, že z 10 prodejců jsou 2 němci, zbytek bývalá jugoslávie, polsko,rusko nebo albánie,turecko atd... a podle toho to také vypadá.Kontrola tam není o nic větší než u nás. A co se kontrol...
Ad 5/7 19:04 - kupování auta od Turků:
kupoval jsem loni Passata. Vše v pohodě, slušní, nasadili značky, nechali se s autem projet bez omezení i bez doprovodu, kafe nabídli, posmlouvali jsme, pak i pokecali, k autu byly doklady včetně zbylých vizitek maníka, který s ním jezdil (bylo firemní), byl to prostě docela příjemnej byznys.
Nemůže to být taky tím, že tam třeba přijede našinec, na Turka kouká jako na Untermensche a neumí se s ním pořádně ani domluvit?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:18, David_Logins
A stejně, nejlepší je opel.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:20, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
takovy maly priklad ti dam, kdyz jsem sedel hermanicich, tak jsme meli na cimre cigose, byl v klidku a vetsinou drzel hubu a o nic se nestaral, potom jsme tam meli frajirka, ktery prodaval fet a jezdil v m3 cerna barva, to jsme o nem vedeli od jinych muklu, jednou tak frajirek zase mektal ty svoje plky jak se ho vsichni bali i policajti a neco zarypal do cigose ten se zvedl jednu mu ji natahl a borec prisel o oko, cigos sedi o 4 roky dele ja uz jsem venku, z toho plati ponauceni, ze ti co si vyh...
Přesně tak, už podle machrování a "blbečkování" toho pána ho vidím zcela jasně před sebou. Ojetina s lehkým tuningem, takový ten zvláštní posaz dvaceti až pětadvacetiletých chocholoušů - je celý nakloněný doprostřed a volant drží levou rukou v jeho pravé části. Na hlavě má takovou tu slepenou komedii místo vlasů. Vedle něj sedí blonďatá přítelkyně "vylízánodoleinahoře", která vytrvale smskuje. Předjede vás na tom nejnemožnějším a nejblbějším místě a zpomalí, takže vy pak za ním jedete dalších sto kilometrů. Tady ve foru se hádá o každou blbost a když mu napíšu, že na jeho berettu mám ve svém kufru raketomet, tak on tam má určitě operačně taktickou raketu s nukleární hlavicí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:33, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
Přesně tak, už podle machrování a "blbečkování" toho pána ho vidím zcela jasně před sebou. Ojetina s lehkým tuningem, takový ten zvláštní posaz dvaceti až pětadvacetiletých chocholoušů - je celý nakloněný doprostřed a volant drží levou rukou v jeho pravé části. Na hlavě má takovou tu slepenou komedii místo vlasů. Vedle něj sedí blonďatá přítelkyně "vylízánodoleinahoře", která vytrvale smskuje. Předjede vás na tom nejnemožnějším a nejblbějším místě a zpomalí, takže vy pak za ním jedete dalších st...
Zdravim CR. Pani, chcel som citat o VW Passat, ale dozvedel som sa v dnesnych RE clankoch o mentalite europskej vzorky narodov.
Takze skuste odpovedat vsetci::
1. Je lepsie kupit auto v ceskom alebo nemeckom bazare?
2. Je dnes Passat uplne bezne auto, ktore clovek potebuje denne na pracu a nie na "prezentaciu"?
3. Ak niekto UMYSELNE zrychluje ak ho predbiehaju, mali by ho sudit za trestny cin, ak sa stane nehoda, ak niekto zahynie, tak za vrazdu.

Ahoj. Marian, Presov
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:35,
super, vy co do me sijete, stalle pisete jaky delate business a ze nemate cas na blbosti, hm to vidim, kdyz mi pokazde odepiste na nejakou mou blbost, a zase jsme u toho, borec, ktery vari prachy nema cas se tady hadat, jak decka na pisecku o lopatku, to budou delatvzdy jen pseudodovozci co cekaji, az v D zacnou davat auta zdarma DD a do te doby sedet na socialce a oprasovat 120-ky s kridlem za ktery by se nemusela stydet ani F-1
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 21:54, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
Zdravim CR. Pani, chcel som citat o VW Passat, ale dozvedel som sa v dnesnych RE clankoch o mentalite europskej vzorky narodov.
Takze skuste odpovedat vsetci::
1. Je lepsie kupit auto v ceskom alebo nemeckom bazare?
2. Je dnes Passat uplne bezne auto, ktore clovek potebuje denne na pracu a nie na "prezentaciu"?
3. Ak niekto UMYSELNE zrychluje ak ho predbiehaju, mali by ho sudit za trestny cin, ak sa stane nehoda, ak niekto zahynie, tak za vrazdu.

Ahoj. Marian, Presov
1. Je to obojí stejná verbež, já nakupuju u olaškých Cikánů. Neříkej, že u vás v Prešově žádní nejsou.
2. Passat je auto pro světské.
3. Když mě někdo předjíždí, přidávám vždycky. Zlikvidoval jsem takhle už pěkných pár chocholoušů.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 22:08, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napísal:
1. Je to obojí stejná verbež, já nakupuju u olaškých Cikánů. Neříkej, že u vás v Prešově žádní nejsou.
2. Passat je auto pro světské.
3. Když mě někdo předjíždí, přidávám vždycky. Zlikvidoval jsem takhle už pěkných pár chocholoušů.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 22:13, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Pěkná recenze, kritická, čtivá a roumná. Po dlouhé době jsem se nedozvěděl nic o spotřebě TDI kolem 4,5l (čemuž nevěřím)
Mám golf IV variant 1.9 TDI a jezdím za 4.5 L, čemuž věřím, protože si to píšu a je to dlouhodobá spotřeba. Je to varianta 66 KW, ale je to upravený(jsou tam jiný trysky). Po tý úpravě klesla spotřeba zhruba o půl litru. Když se na to hamtne, tak to jede jako tryskáč a v zrcátku je tma. Dělám to jen když je to skutečně třeba. Mám to auto rád.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 05.07.2007 22:22,
jezisi, vite jaky je rozdil mezi dovozcem a bazarnikem? takze ja posilam do prdele vsechny ceske bazary a jejich zamestnance
reagovať
  1 ... 5 6 7 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.