anonym napísal:
Ad ten, kdo má 4,5 l a klobouk:
ve městě na křižovatkách jsem z nich většinou vypadl dřív než ti ve vedlejších pruzích. Žádný klobouk.
Praha - Špindl na 145 km cca 1:35 - 1:40.
Praha - Garmisch cca 500 km, ještě bez obchvatu Plzně a bez dálnice za Rozvadovem v noci cca 5 hodin.
Správný automacho to samozřejmě dělá za půlku, ale stejně myslím, že na klobouk to není. Dělám ale sport, v němž si rychlosti užiju celkem dost, a tak nemám potřebu dokazovat si něco na silnici v provozu. To už je nicméně...
Prosím vás lidi, napište mi kde jezdíte. Já jsem ze středočeského kraje a nikde jsem vás tady neviděl.
Všichni sem pořád píšou, jak jezdí dle předpisů, ale já jsem vás nikde nepotkal. Jezdím denně do zaměstnání téměř 60km a téměř nikdo nejede jak má. Já jezdím podle potřeby a situace. Když mám volnou cestu a spěchám, tak jedu klidně 130 (nikoho neohrožuji a neomezuji) Když to nejde, tak nepředjíždím za každou cenu. Mám silné auto a mnohdy se mi stává, že např. řidič fábie nemůže přenést přes srdce, že ho někdo předjíždí a záměrně zrychluje. Nedávno se mi to stalo taky, vyhodil jsem blinkr, začal přejíždět fábii a ten přede mnou začal ihned přidávat. V protisměru se objevilo auto a já musel ještě podřadit abych to stihnul. Říkal jsem si " chce mě zabít" ???? Po několika kilometrech jsme museli zastavit na světlech, vystoupil jsem, vytáhnul obchodního zástupce nějakého pivovaru za kravatu z jeho silného HTP a dal jsem mu ránu, že mi visel v ruce jak papír. Poté jsem ihned nasednul do auta a odjel, protože jsme tam brzdili provoz. Obchoďáček na mě může klidně podat i trestní oznámení (toho se nebojím), ale já vím, že jsem motorismu prokázal službu. Někomu z vás se to může zdát moc hrubé, ale do budoucna to jinak nepůjde, ahoj.