Petr S napísal:
Tak nějak nechápu Zdeny, proč si pořád kupuješ japonská auta když to sou takové krumply vs. Das Auto. Podezřívám tě, že si snad teď budeš pořizovat toho Lexuse proto, aby sis tu měl za 3 roky znova na co v diskusi postěžovat. BTW tak co teda vlastně těď vlastníš Subaru nebo Octávku, nebo snad oboje současně? Jsem z toho zmatenej.
Sorry za pozdní odpověď:
mám nyní dvě SUbaru Legacy , jeden je 2,0R a druhý je 3,0R ve verzi Spec.B.
Japonská auta je cesza ze zoufalství, protože když si dám na váhy pro a proti u evropských aut, tak tady není jediná značka z těch "normální" (nepočítám např. Aston, Bugati, atd), kde by nabídli to, co hledám. Tedy spolehlivost, odolnost a auto pro řidiče. Snad BMW bych mohl říct, že je děláno pro řidiče, ale pouze do určitých modelových řad. Jinak nic. NIC!
Takže se poohlížím po Lexus, o kteréms e všude ve světě tvrdí, že snad bude spolehlivý (=servisně méně náročný).
Jinak je docela možné, že po roce dvou procitnu a pokud is Lexus opravdu kouppím, tak napíšo objektivní hodnocení a je možné, že nebude již tak příjmené, jak se dosud donívám.
Tak, jak si postupně upravuji názor na Subaru (což jsem před 2,5 lety dozajista netušil, co přijde), tak to bude možná i s tím Lexusem.
A jedno mi věř. zatím se na jízdu se SUbaru pořád ještě těším a i po 2,5 letech mě naplňuje uspokojením. Což mě ani Oktávka, ani Superb, ani Pežoty, ani Fordy a ani Volva neuspokojily.
Jenže já jsem člověk nestálý a láká mě změna. A jít výš, znamená pro mě jít do Lexuse. Ostatní značky by byly krokem zpět. SUbaru mi nastavilo laťku hodně vysoko co do jízdního projevu (mluvím nyní o 3litru ve Spec.B).