Ráďa napísal:
kylie: kdybych to napsal stylem "kylie MALE vs VELKE pismo" tak by to tolik nevyniklo, proto "kyLIe a MaLE vs veLKE pisMO " takhle ještě víc vynikne ta nepřehlednost na kterou narážím. Navíc předpony ve slově zdůrazňujete běžně, takže máte půl slova tak a půl tak, ne že ne. Neberte to ale, prosím, jako osobní útok. To já se rozhovořit německy, tak se rodilý fricek taky počurá smíchy. Kromě zaslepenosti Citroenem ( každý má rád to svoje rozumím) autům náhodou rozumíte
Jen prostě to písmo j...
Já to NE-brat jako "útok" ,-) A já MOC MOC MOC (jakožto rodilý "fricka") vás chtít/toužit mou "mateřština" mluvit slyšet ..
Já až tak NE"zaslepena" (já NE klasický "citroenář(ka)" být) - já i JiNÁ autíčka znát (třeba Bristol Fighter já "milovat/respektovat/uznávat"). Já dokonce NErada "dělení" dle ZNAČKA (neb to většinou trochu /i 2 trochy "bubost" být!).
S tím jak vy "rytmusNEmít" to VÉÉÉLKÁÁÁÁ škoda být, neb to TAK umí/může po duši "pohladit", že ... no PŘÁLA bych to vám (alespoň "vyzkoušet/zažít/prožít") ..
Já TiCHO TAKÉ ráda mám (zrovna jedno nové CD klavírních sonát p. "Ludvig van" - to bylo z mého "oblíbeného" filmu, to to už ale OPRAVDU "komplikuji" - poslouchám a MOC spokojena jsem a "prostor a čas" najednou takové "jiné" jsou a ... a já asi "definitivně" za CVOKa jsem, že? .-)
A na klavír hraje Mitsuko Uchida - to jen "doplňuji/dodávám ..
Já prostě chtěla říci, že "hudba" (když se s ní člověk "sladí" a "do ní" dostane/pronikne tak MOC MOC dobře na duši udělá a .... a tak ..(nebojte, už končím ,-)
PS: Já "nejmenované" motory také (i proto) NErada! To "Brumlasound" je ÚPLNĚ "jinde" - to OPRAVDU (a jesli zrovna 211, nebo třeba 240 PS má, to v tu chvíli ÚPLĚNĚ a NAPROSTO "fuk" se zdá ... NE že bych "více" koníků NEocenila .-)
Já si "vrstvená" skla v C5 NEmohu vynachválit, já totiž TAKÉ "ticho/klid" MOC ráda MÁM. Já dokonce TAKová "kacířka", že záběr turba u motoru W12 v Bentley Continental GT mne "ruší/vadí/obtěžuje" ... NE že by mne "záběr" vozu /motoru "urážel" či tak něco ... to NEe, ale ZVUKově mi to "NEvyhovuje" ... ale "obětuji" se - TAKová jsem já ..
"Blond(atá) diva" - auuč! Nu BUDIŽ! ,-)
Pěkný den