Kylie napísal:
NEbylo-li by "lepší" napsat: KYLiE a malé vs. VELKÉ "písmo"?
PS: Vy VŮBEC NEmáte "cit" pro rytmus! Co to posloucháte za hudbu?
PPS: Ale "díky" za POKUS (o napodobení) - snahu OCEŇUJi ,-)
kylie: kdybych to napsal stylem "kylie MALE vs VELKE pismo" tak by to tolik nevyniklo, proto "kyLIe a MaLE vs veLKE pisMO " takhle ještě víc vynikne ta nepřehlednost na kterou narážím. Navíc předpony ve slově zdůrazňujete běžně, takže máte půl slova tak a půl tak, ne že ne. Neberte to ale, prosím, jako osobní útok. To já se rozhovořit německy, tak se rodilý fricek taky počurá smíchy. Kromě zaslepenosti Citroenem ( každý má rád to svoje rozumím) autům náhodou rozumíte
Jen prostě to písmo je fakt nepřehledné
...Cit pro rytmus opravdu nemám, já jsem hudební antitalent. Hrál jsem akorát půl roku na základní škole na zobcovou flétnu
Hudbu neposlouchám žádnou, protože mě nebaví, já jsem vizuální člověk a orientuju se očima. Uchem to je jedním tam a druhým ven. Na muziku by jste se musela optat přítelkyně, ta se sice živí jako grafik, ale má konzervatoř. Já jsem vyrostl u lesa a mám rád ticho. Proto mi třeba vadí nejmenované naftové motory. Hudba pro mé uši je tiché šumění benzínové V8 nebo mořský příboj, či déšť dopadající na plátěnou střechu kabrioletu. Nenapodoval jsem nikoho, každý je originál a tak to má být, hezký den blonďatá divo.