0
späť

diskuze k tématu: TDi, TDCi nebo HDi

kategórie zaradenia témy: poradna, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, americká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 14.11.2006 17:17, RE: passat
cruise napísal:
no tak koukám jako blázen...TADY SE OPRAVDU MAŽOU PŘÍSPĚVKY !!!! v 9:38 cca jsem reagoval s tím, že nechápu, jak může pan redaktor říci o novém passatu, že je to auto na kterém se vše sere !! Připsal jsem svoji zkušenost s tímto vozem...mám služební 2,0TDi, najeto 103 tis. km a nemám s ním jediný problém !!!! Zřejmě jsem si asi až moc rýpnul do p. redaktora, když jsem napsal, že by si měl o těchto vozech zjistit více informací, než bude takové bláboly psát...také jsem se ptal, kolik p. redaktor ...
Osobně Vás chápu, francouzké auto mi stojí v garáži. Nový Passat B6 určitě není špatný, mimochodem jezdí velmi pěkně a oproti staršímu má mnohem lepší ovladatelnost. S tím tvrzením ohledně jeho nespolehlivosti jsem se asi trochu unáhlil, ale až o něm budu něco vědět, tak se to určitě čtenáři dozví. A co máte proti motorům HDI? hcápu, také mají svoje chyby, ale to TDI také.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 14.11.2006 17:23, RE: passat
cruise napísal:
no tak koukám jako blázen...TADY SE OPRAVDU MAŽOU PŘÍSPĚVKY !!!! v 9:38 cca jsem reagoval s tím, že nechápu, jak může pan redaktor říci o novém passatu, že je to auto na kterém se vše sere !! Připsal jsem svoji zkušenost s tímto vozem...mám služební 2,0TDi, najeto 103 tis. km a nemám s ním jediný problém !!!! Zřejmě jsem si asi až moc rýpnul do p. redaktora, když jsem napsal, že by si měl o těchto vozech zjistit více informací, než bude takové bláboly psát...také jsem se ptal, kolik p. redaktor ...
Dobrý den, oba příspěvky byly vymazány, za kolegu Kosa vystupoval někdo jiný. Díky za pochopení.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 14.11.2006 19:22, RE: passat
Karel - TipCars.com napísal:
Dobrý den, oba příspěvky byly vymazány, za kolegu Kosa vystupoval někdo jiný. Díky za pochopení.
ok...v tom případě je to pak možná lepší napsat hned, pak to vypadá hloupě, že mažete příspěvky, které se vám nehodí, i když teď už vím, že to tak není...mějte se...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 14.11.2006 22:09, RE: passat
Krkovicka napísal:
Och jak hezky to "Zby" napsal..Fordem tam a vlakem zpatky, Peugeot potupa pro ridice Zabozrouti..Je to vsechno samozrejme pravda, stejne jako fakt ze nejlesi auta dela BMW a AUDI (Vorsprung durch Technik). Jeste bych snad pripsal, ze Japonec az na konec, aby mel tazatel opravdu kompletni podklady pro spravne rozhodnuti...Jesteze ta B7 dosud neexistuje, vsem se nam ulevilo..Konecne se nasel nekdo kdo ma v autech PORADEK!
S tym BMW suhlasim, ale Audi? Treba to upresnit: v Audi kedysi vyrabali dobre auta...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 00:43, RE: honda accord
seryj napísal:
Mne by zase zajimalo, proč nedoporučite naftovou 2,2 od hondy. toto je snad nejlepši motor na trhu... povinne ručeni ma stejne jako 2,0. perfektni vuz
nějak utichla honda accord 2,2 i-CTDi. Proč? Tento dieslový motor vyhrál loni diesel roku. Vzhleden k povinnému ručení je to jedno jestli koupím 1,9 TDi nebo 2,2 i-CTDi. Vyhovuje také podmínce staří, tak proč jej sem nezařadit?!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 06:05, RE: honda accord
Ondra napísal:
nějak utichla honda accord 2,2 i-CTDi. Proč? Tento dieslový motor vyhrál loni diesel roku. Vzhleden k povinnému ručení je to jedno jestli koupím 1,9 TDi nebo 2,2 i-CTDi. Vyhovuje také podmínce staří, tak proč jej sem nezařadit?!
Ano, já bych volil s největší pravděpodobností Accorda. I když je to 2,2 a není nejsilnější, kvalita se ukáže...těším se, až ji tu bude někdo recenzovat...sám mám Hondu a tedy- není si na co stěžovat...příští auto bude zase...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 08:56,
Myslim ze se tady vsichni dohadujete uplne zbytecne, strasne zalezi na konkretnim kusu auta, muze to klidne bejt honda a muze mit po 20 tkm problemy. Ja osobne mam mondeo a jsem spokojenej, proste mam dobrej kus
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 12:21, RE: honda accord
seryj napísal:
Mne by zase zajimalo, proč nedoporučite naftovou 2,2 od hondy. toto je snad nejlepši motor na trhu... povinne ručeni ma stejne jako 2,0. perfektni vuz
Souhlasím a přidávám se. Honda 2,2 CTDi je vynikající motor a pokud by tazatel odmítl japonské vozy přiřadit do výběru kvůli vyčpělé a zavádějí poučce "japonské vozy mají drahý servis a díly" je to stále opakovaná hloupost těch, kdo se nevyznají.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 12:57, RE: honda accord
Ondra napísal:
Rozhodně bych bral raděj Hondu, Mazdu 6 nebo Toyotu Avensis se vznět. motorem než evropský shit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 14:20, RE: passat
Jan Kos napísal:
Díky za podporu, konečně rozumný názor))
to je teda názor a ještě má být rozumnej to teda nevim.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 19:46, RE: Jan Kos?
Zigi napísal:
Nevim proc doporucujete stary ohyzdny Passat B5,ktery uz ma vse za sebou a tazatel chce naftu 1-2 roky starou?
protože myslel facelift B5 - B5,5 ty dudliku
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 19:49, RE: nafťák
mari napísal:
Navrhuji Fiat Stillo 1,9 JTD - to bych zvolil já. Vynikající poměr cena/výkon. Prostor, spotřeba a líbí se mi. Obehraná písnička o (ne)kalitě Fiatů již dávno neplatí.
nejhorší sou auta zařínající na F - Fiat , Ford a ty Francouzský )))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 19:49, RE: nafťák
mari napísal:
Navrhuji Fiat Stillo 1,9 JTD - to bych zvolil já. Vynikající poměr cena/výkon. Prostor, spotřeba a líbí se mi. Obehraná písnička o (ne)kalitě Fiatů již dávno neplatí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 20:32,
pepik napísal:
Kdo má japonce se jich všech zastává, protože mají japonce spolehlivého. Myslím ,že je zbytečné si kupovat auto s co největším obsahem - tedy 2.2, radši bych volil 2.0 HDI nebo 2.0 TDCI. Ale nechtěl bych diesel, což znamená ,že zážehový motor s obsahem asi 1.6 aby moc nežral a ňáká akcelerace byla.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 15.11.2006 23:17, turbo
autor v textu u passata pise, ze nesmi piskat turbo... tak trochu tomu nerozumim, muze mi to nekdo vysvetlit?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 16.11.2006 14:16, RE: nafťák
pepik napísal:
Ano a ještě také Ferrari.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 18.11.2006 11:34, RE: pořádná porce km
Ryšár napísal:
Počítejme s autorem 47 týdnů po pěti dnech 180 km tam i zpět = 42.300 km za rok. Plus něco s rodinou bude asi kolem 50.000 km.
Proč ne tedy nové?!!
Už se budu opakovat, ale při 3 hodinách denně strávených v autě se řidič taky musí zaměřit na komfort a hlavně ne pohodlnost sedaček. Pokud sedí ještě v práci za stolem, tak tohle zdravotní hledisko je na prvním místě!
Převážně budete jezdit na dálnici, tak si poslechněte taky vnitřní hluk při 130 km/h.
V létě při řízení na dálnici budete sedět ve s...
Jo to souhlasi, problem je samozrejme v penezich, idea¨lni auto je v cenove relaci okolo 600.000 coz je vzhledem ke vsem okolnostem prilis mnoho. Mam nyni Mondeo 2,0 se spotrebou okolo 9,5l coz na denni dojizdeni neni. Kdyz ho prodam utrzim tak okolo 200 tisic tzn. ze me zbyva 400.000 + rocni pojiska okolo 35.000 (havarijni + povinna). Po delsim propocitavani me vyslo jako nejvyhodnejsi koupit 1 maximalne 2 roky stary vuz, protoze v prvnich letech je pokles ceny nejvetsi takze timto eliminuji velkou cenovou ztratu za cenu cca 50.000 km ktere bude mit ojete auto najeto. Predpokladam, ze pri pravidelne udrzbe vydrzi vuz az 300.000km tzn. pri teto porci km to je za 5 let. Zatim musim rict, ze cim vice info tim vic v tom mam zmatek Nejlepsi motor je mozna od Hondy ale tady prichazi do uvahy jen model Accord ktery je vyrazne drazsi nez ostatni modely prichazejici do uvahy. Vzhledem k vyse uvedenemu tj. nejvyhodnejsi pomer cena/uzitna hodnota/spolehlivost/spotreba mi to vychazi zatim takto: Mondeo/Toledo II/Mazda 6/Primera/Accord/Avensis. Uvitam jakykoliv nazor, ktery bude k veci. Jeste podotykam, ze jsem uvazoval jen o motorech 2,0 nebo 2,2 nebot si myslim, ze mensi kubatura nevydrzi takovou porci km (300.000). Diky vsem za pomoc a nazor
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 18.11.2006 11:39, RE: honda accord
jarek napísal:
Souhlasím a přidávám se. Honda 2,2 CTDi je vynikající motor a pokud by tazatel odmítl japonské vozy přiřadit do výběru kvůli vyčpělé a zavádějí poučce "japonské vozy mají drahý servis a díly" je to stále opakovaná hloupost těch, kdo se nevyznají.
Nezaradil jsem japonske vozy proto, ze jsou vyrazne drazsi nez ostatni, nemam proti nim vubec nic, mel jsem Mazdu 626 a bylo nejspolehlivejsi auto ze vsech (samozrejme v uvazovane relaci, nemam na BMW apod.) Takze doplnuji cenova relace okolo 400 tis, 500 je maximum.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 20.11.2006 13:32, RE: honda accord
Furat - puvodni tazatel napísal:
Nezaradil jsem japonske vozy proto, ze jsou vyrazne drazsi nez ostatni, nemam proti nim vubec nic, mel jsem Mazdu 626 a bylo nejspolehlivejsi auto ze vsech (samozrejme v uvazovane relaci, nemam na BMW apod.) Takze doplnuji cenova relace okolo 400 tis, 500 je maximum.
Nissan Primera 2,2 Di - skvělá volba, kvalitní motor, příkladné jizdní vlastnosti. Není co dodat...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 20.11.2006 20:33, RE: honda accord
Indulona napísal:
Nissan Primera 2,2 Di - skvělá volba, kvalitní motor, příkladné jizdní vlastnosti. Není co dodat...
No tohle auto bylo puvodne take v uzsim vyberu, ale ponekud se obavam kooperace Nissanu z Renaultem coz ho trochu deklasuje. Nevim nakolik je tento motor puvodni Nissan a nakolik je to Renault, poradi nekdo? Mam na mysli posledni model Primery
reagovať
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.