Tonny napísal:
S Fordem souhlasím,mám Focusa 1,8 Tdci r.v.01/2005,najeto 112tis a jedna velká hrůza.Snad jen ta spotřeba,je dobrá.Už aby skončil leasing.
Ale předtím jsem měl Hondu Civic 1,8 V-tec Aerodeck 2001 a byla super a bez poruch jezdí doteď,ale to byl benzin.
No a co se týče francouzů,měl jsem P 309 a Partnera a taky nic moc,ale je to jen můj názor.
no tak koukám jako blázen...TADY SE OPRAVDU MAŽOU PŘÍSPĚVKY !!!! v 9:38 cca jsem reagoval s tím, že nechápu, jak může pan redaktor říci o novém passatu, že je to auto na kterém se vše sere !! Připsal jsem svoji zkušenost s tímto vozem...mám služební 2,0TDi, najeto 103 tis. km a nemám s ním jediný problém !!!! Zřejmě jsem si asi až moc rýpnul do p. redaktora, když jsem napsal, že by si měl o těchto vozech zjistit více informací, než bude takové bláboly psát...také jsem se ptal, kolik p. redaktor s tímto vozem ujel km a kde zjišťuje informace o nespolehlivosti těchto vozů .... a ejhle ??? MŮJ PŘÍSPĚVEK JE JAKSI VYMAZÁN ??? jo ještě je pravda, že jsem si rýpnul, že p redaktorovi určitě stojí v garáži něco z francouzské provenience s motorem minimálně 12,0 HDi... no a to jsem asi fakt už přehnal :o))) upřímně, jestli jste z TIP CARSU můj příspěvek fakt vymazali, tak je mi vás líto...