anonym napísal:
Určitě nehledej spolehlivej bazar, neexistuje, nejlepsi je navstivit jakykoli bazar a mit sebou nejakeho mechanika ktery opravdu ALE OPRAVDU rozumi znacce kterou chcete koupit. Nezalezi na bazaru ale na stavu auta. Jinak asi nejlepsi volba je podle meho kupovat auto od prodejce novych aut, nevim jak se tomu rika, ale treba Opel prodava nove a ma i vlastni bazar opel a pousti na svuj bazar (vetsinou) jen dobre a kvalitni ujetiny, ale jsou drazsi nez na jinych bazarech, ale stav vetsinou je skvely...
Máš recht. enom jsem se objevil s mechanikem, majitel bazaru to poznal na první pohled podle toho, kde se díva a na co se ptal. Ale potom byl tak férový, že začal popisovat přesně, co s tím autem bylo, kde bylo bourané, co je vyměněné, co jen vyklepané. Kilometrům nemůžeš věřit nikde. Lidi to dokonce dělají tak, že ještě před prodejem to nechají "přetočit", výhodně prodají servisní knížku a ani majitel bazaru a ani všemocné AAA nic nepoznají. Takže, nekupovat bez servisní knížky a VŽDY s mechanikem. Já jsem mu zaplatil za každý výjezd se mno do bazaru 500 Kč a díky jeho podrobné prohlídce majitel slevil o 15.000 Kč. Takže se Ti to vyplatí.