Andre napísal:
Chtel bych vsechny co se do tohoto fora zapoji poprosti o radu. Chtel bych si koupit auto do 250 000, urcite diesel. Ale jak tak ctu, tak auta ktery se mi zamlouvaji (Passat, A4) maji problemy s predni hlinikovou napravou. Mohl byste mi nekdo poradit nejakou jinou alternativu. Premejslel jsem o VW Bora nebo Octavii. Kdyz tak napiste zapory techto vozu. Dekuji
p.Šikl má pravdu, 20tis km ročně není ještě myslím důvodem k tomu investovat do diesela a pokud chcete, tak bych volil v téhle cenovce raději vectru, protože bude za stejné peníze mladší a bude mít bezpochyby méně najeto. B5ka za 170tis už bude mít něco za sebou..
Jinak pro Andrého, Bory, ani oktávky bych se nebál, problémy s nápravami nemají, já osobně jsem si koupil oktávku, ale jen proto, že mi vadilo, že Bora combi(chtěl jsem combi) je zezadu stejná jako golf. Za 250 koupíš velmi pěknou boru v super výbavě, což platí i o oktávce. Motory-klasika už to odsud znáš PD výborné(radím ještě chip a je to letadlo), ale studené hlučné...já mám 1,8t 4x4 s chipem, je to nářez a dá se jezdit svižně okolo 9 -10 l benzínu i pod .