Rubal napísal:
Znovu Vám Vy fanatičko na Citroën opakuji že tazatel NECHCE Citroën C5, tak mu ho přestaňte cpát, tak jako to děláte každému.
To včem jsem jel a nejel, to co jsem vlastnil a nevlastnil Vám může být jedno.
Hloupá jste tu jedině Vy, jelikož neumíte ustoupit, ani vzít kompromis.
Na Passatu je klasického to že se vyskytuje daleko více na našich silnicích než-li Citroën C5 (naštěstí), že pro něho jsou k sehnání daleko lépe a laciněji náhradní díly ať už origo, nebo repliky.
Zkuste se zeptat v jaké...
Znovu vám, vy fanatiku opakuji, že tazatel se v autech příliš nevyzná (popletl si generace a motory passat), naopak napsal konkrétní POŽADAVKY - které shodou okolností C5 splňuje na jedničku (lépe než vozy které zmínil). Proč to tak irituje vás, milý Rubale?
Buďte si (naprosto) jist, že s čím jezdíte a čím jste NEjel, je mi fuk. Spíše mne překvapuje ta iniciativa z vaší strany .. Důvodně se domnívám, že kritizujete a vůbec netušíte CO.
Nechci se ptát v servisech (v česku ,-) pracui se statistickými daty pokrývající zhruba milionnásobek rozhledu onoho "servisáka", na nějž se odvoláváte..
Ono mým teoretickým argumentám právě praxe nechybí - což evidentně neumíte strávit (sečtělá a ještě jezdila více vozy než já, chlap - uznávám, že to asi "bolí")
Když už tak hájíte passat - víte jak to s generací vozu a motorem 96 a 77 kW je (nebo ne?)
Ano, pisatel žádá motor 96 kW a ročník po roce 2005 - mám pocit, že tam se to trochu míjí (to říkám z hlavy, ale dohledat to není problém ,-)
Vím jaké je to jet pár set km (tazatel plánuje jezdit 40.000 km ročně) s motorem TDi - já bych volila jinak (jak si vysvětlujete, že světová motorářská elita v Engine of the Year dala - opakovaně! - "přednost" motoru HDi?)
Mluvte za sebe - NE za "všichni"
PS: Lacinější náhradní díly na passat? Nevím, v cenách moc rozdíly nejsou.
PPS: Co říkáte na dlouhodobý test passat v Auto Tip???