subarák napísal:
Takhle nějak bych si to představoval, naprostý souhlas s tím, cos napsal. Přidal bych ještě informaci, že je víc typů automatů (klasický s měničem, dvouspojkový, CVT), vypíchnout výhody a nevýhody , napsat mezi novými bych dal přednost tomu a tomu protože..., mezi lechce ojetými tomuto...Jenže to by asi bylo moc práce, takhle zřejmně pisatel překopíroval něco co už bylo napsáno a z bloků udělal tuhle hanebnou slátaninu. Hnus, vebnosti.
No já to zas tak kriticky nevidím. Pokud chce madam nové auto, tak se jí v každém salonu budou věnovat a vyzkouší si cokoliv bude chtít a koupí si, v čem se bude cítit nejlíp. Zatímco u ojetin, je lepší mít od někoho první nástřel aut, což tento článek plní. Neposuzuj to svou optikou, ale optikou člověka, který se neorientuje.
Mám kamarády, kterým se moje amatérké články zdají děsně "odborné" a takových je většina tazatelů v poradně. To, že to tady místní znalí diskutéři "cupují" je jiná věc. Ono napsat článek není tak snadné, jako ho přečíst a zkritizovat.