anonym napísal:
No já měl v září stejné dojmy a názory. Soused před dvěma lety koupil tu "ochcávku" za 290.000 (rv 2002)!!!!! Říkal jsem si v duchu. že je fakt pako! No a já si v srpnu pořídil Ceeda za stejné peníze, ale noého a se vším co potřebuji. Jo, pohodlí, vnitřní prostor, ale!! Spotřeba 9 l na malé auto je drsná (třeba až se zajede...) a převodovka. No, po třech měsících ježdění je v háji a teď čekám na výměnu (naštěstí vše řešeno zárukou). Došlo k tomu, že jsem si pčil tu sousedovu "ochcávku" na cestu ...
Docela se tady dneska bavím
Musím se pousmát nad tím, jak někdo vychvaluje koncern a jiný zase japonce a asiaty. Já osobně jsem na japončíky, ale nenavážím se do jiných značek, protože jsem byl mockrát mile překvapen i jinými auty (p406, citroen xantia). Například nyní mám Toyotu Avensis D4D. Je to fakt dobrý auto, motor táhne jak blázen, spotřeba kolem 5,5l, někde jsem četl, že je hlučný (to jsem nějak nepochopil - je naopak tichounký a kultivovaný), ale musím říct, že co jsem ho koupil, začalo mi odycházet jedno ložisko za druhým. Už jsem vyměnil obě přední, teď budu měnit třetí (zadní) a dopadne to tak, že vyměním i to čtvrté. Je to prostě spotřebák a nevyhne se to ani japoncům.(bohužel u těch japonců je to ale ranec
Myslím, že to, co vyměnil na tom golfu je asi tak odpovídající, s tím se musíme smířit my, co nemáme na nový vůz.
Na závěr: Taky jsem už měl i auta bez investic, ale ta se musí taky zaplatit!