anonym napísal:
ahoj Šakale,co říkáš na přispěvatele před náma?? Toho s tou A4 1,8T...asi se Toyotou nikdy nesvezl.Mám taky Avensise,ale D-Cat 130kW.Pravdou je,že spotřeba nic extra,ale to je myslím mojí hlavou,víc než autem..
).Ale jinak motor nádherně táhne už od 1400ot. a když překročíš 3000ot,tak přejde do krásného barytonu.Kdysi jsem měl Lancii a ten zvuk mě ji připomíná.Navíc to má 400 Nm,takže dáš šestku a jedeš jak tank...
).Nemůžu si pomoct,ale myslím si že Toyota je u nás silně nedoceněné auto.Sou...
Ahoj, já se vždycky trochu pousměju, když čtu takové ty výkřiky, že Toyota má hnusné vnitřky, šedé plasty, mizerné jízdní vlastnosti a podobné hlášky. Usměju se proto, že vím naprosto jistě, že ten dotyčný třeba konkrétně Avensisem nikdy nejel. Já z toho nechci dělat zase zázračné auto, ale když vezmu danou Toyotu z daného roku, tak mě napadne jen velmi málo konkurentů, kteří by ji mohli skutečně konkurovat a to myslím třeba pořizovací cenou, výbavou, dieselem, a hlavně spolehlivostí. Co se týče jízdních vlastností, tak tam jsou někteří lepší, ale Toyota není zrovna ostuda, spíš lepší nadprůměr! Třeba u současné Toyoty plácat o tom, že má slabou bezpečnost může jen imbecil, který zmrznul v letech 1990
Stačí navštívit příslušné stránky a mrknout, jak si vede. Všichni, kdo máte Toyotu, tak stejně víte, jak to je, takže nemá smysl o tom dlouze vykládat. Tak ať slouží
))