Tonny napísal:
Přemku,spočítal sis to ? Celkem za tu šunku dá 575tis.,aj když odečtu havarijku a poviné za 6 let tak to auto přeplatí o 196tis. počítám-li zhruba 15tis. pojistku a poviné ročně,tak jestli je pro něj prd 7.500,-kč měsíčně tak vyhodit 196.000,-kč,to je dost odvaz, NEMYSLÍŠ ? Asi ne,jinak bys takovou pi.... nikdy nemohls napsat.Ale bude SIMPLY CLEVER.Už se těším až mě zas bude chtět nějaký takový Ochcávkař v Tédéíčku předjet na dálnici a nebude na to mít.
dost často jsem tu psal a slušně prosil jiného Přemka o dohodu u užívání jména. Nejde ani tak o to, že jsem ho používal dřív. Jde o to, a teď se omlouvám, ale budu používat jeho slovník, že je to kokot nevychovaný, který se baví tím, že používá cizí jména a jeho příspěvky jsou vždy neurvalé, urážející, sprosté a o ničem. Jen je to horší než anonym, používat cizí jména. Možná že jednou je to Přemek, jindy Zigi, příště Dekrt atd...
Já samozřejmě počítat umím, to je nehorázné bez ohledu jestli je to za octávku nebo jiné auto podobné hodnoty. Já osobně uvažuji o citroenu C5 nebo Fordu Mondeo v kombi a dieslu, uvidím, ale za ty peníze bych měl snad i loňský rok auta o kategorii výše. Ale o tom jsem psát nechtěl, jen už ne prosím, ale vyzívám rádoby taky Přemka: jdi už doprdele. Nebo si najdi jiné jméno, nebo, a to nejlépe, nauč se reagovat slušně, když už ne věcně.