A4 napísal:
Aha, tak teď už jsem to pochopil...
)) To jsem rad!
Jinak vam reknu jednu vcerejsi desivou zkusenost.
Kamos mi porad rikal (asi 1/2 roku) v kuse, ze si chce koupit Octavii, ale ja se mu to snazil vymluvit, nevnucoval jsem mu Opla, jen jsem mu rikal ze za ty prachy koupim lepsi,pohodlnejsi a silnejsi auto (je to mladik),ale on si furt nedal rict a ze Octavia je proste jednicka,asi dalsi zaryty blazen, co je z Octavie v sedmem nebi a v nicem jinem nejel.
Je fakt,ze on sedel jen v Facku, Tipu,Fabii, Thalii a ted Octavii,tak pro nej je to bozske auto, ktere dle meho nazoru uz vyslo z mody (mam na mysli (Oct 1)!!
To je jeste v poho,ale horsi bylo co dovezl dom, byl pro to v AAA v Ostrave,coz me doslova odrovnalo,tam bych nesel nic kupovat ani zadarmo!AAA je proste humus po vsech smerech,no ale dejme tomu.
Dovezl si stribrnou Octavii combi 1.9TDI a uz jsem ho hned slysel, ty vole,to tahne jak blazen (ma 81kw) a ja jsem mu jen prikyvoval,bo jsem mu nechtel kazit radost z novyho auta.Je to rok 2002 naj 96t km v temer plne palbe!
Rikam a kolik te to stalo?A on 289000Kc, po tom me teda fest horko polilo a udelaly se mi mzitky pred ocima.Rikam,nejake drahe ne a on,to vis v AAA je to kvalita.Pro me dalsi facka!!
Rikam mu,dals nejakou akontacku nebo budes jen splacet?
A on:Akontacka 35t Kc a splacet budu 7500Kc po dobu 6ti let!
Doporucuji si to nepocitat nebo vas z toho odvezou jak malem me!
Totalni zaslepenost v Octavii f tedeicku nezna mezi!
Kdyz jsem se tady na Tipcarsu podival na auta v cene ty Octavie,tak jsem se musel jen usmat.Chudak kluk,ale necham ho zit si svuj skodovacky sen dal...
Tot moje vcerejsi hrozna zkusenost