donald napísal:
Tak nevím, jestli je to myšleno jako reklama /negativní/ na čerpačku S, ale 315 tisíc Km na vstřikovače je až až, i kdyby jste jezdil na nektar nebeský.
NAPROSTO (s donald(em) SOUHLASit ... kvalita českých paliv pravda PROBLÉMová bývá, ale výdrž PŘES 300 tisíc se mi jako "zcela OK" (a spíše ÚSPĚCH) zdá ...
PS: Jinak "nájezd" 55.000 km ročně je VELMi "slušný" (a v česku i v evropě HODNĚ NADprůměrný), a neb v tomto směru určitou "praxi" mám, maličko se PODIVUJi nad tím 90% u JEDNÉ čerpací stanice.
Je-li to myšleno u jedné ZNAČKY - snad/budiž (já zas na svých cestách zas "vyhledávám/preferuji" Aral a jeho Ultimate 100, a VÍM JAK je to TĚŽKÉ! - pravda mám "kratší" dojezd, jen něco přes 600 km), ale při TAK velkém "nájezdu" kilometru NElze tankovat u JEDNÉ čerpací stanice a i u jednoho ŘETĚZCE to bývá trochu "problém" ... to jsem ale trochu odbočila - jestli vstřikovače v ČESKU vydržely přes 300.000 kilometrů - NENí co řešit, a možná spíše na tu JEDNU čerpací statnici (kde z 90ti % taknkuje(te) děkovný dopis (že NEšidí/NEředí) zaslat ...
Pěkný den (a až KDOKOLIV budete v Deutschland, Aral Ultimate - benzín i naftu k vyzkoušení DOPORUČUJi ,-)