Tak jsi mě jen uvtrdil v tom, jakej šel trotlíček.
uděláme v tom pořádek:
ty mě najdeš to, co o mě tvrdíš a já se ti omluvím a nebo budeš v mých očéch hňup na kvadrát, to vlastně už jis.
Hledím do TO od legacy (abych se přesvědčil, zdli opravdu nejsme už mimo) a čtu tady - přepis na mě 25.5.2009. Takže bez prá dní je to 8 let, čili hrubě řečeno těch deset. Ale budiž, i 8 let je dost na to, abych mohl o Subaru něco psát. Druhý bylo 2011 a poslední 11.2015.
A k tomu BMW 540i MY2002 AT LPG: já tě nehodlám přesvědčovat i ničem kolem BMW. Ty máš svůj názor, nikod ti ho nebere. Já mám zase ten svůj. 540i znám z 90% jako pasažér a 10% jsem kamaráda střídal, když jsme vezli něco třeba z Dánska a pod. Jezdíms ním taky dost dlouho na to, abych poznal, že 540i bylo dobré auto, které se nemuselo tvářit nabubřele. Prostě bylo dobré a ničím mě neuráželo. Bohužel, v rámci značky mám k jistým typů silnoéu averzi, resp. ne k autůmn, ale velmi často k těm, co je řídí. Možná, že zrovna padáš do toho šuplíku, ale to nevím. Možná tě zaujme, že BMW jsem nikdy neměl, ale ba co víc, ani příliš nechtěl. Výjimku udělalo krátké seznámení s 640i a s e46M3 v bazaru A1 v Olomouci (možná si na tu afreru s tím černým kusem někdo vzpomene, je to kolik - 6 let???) Od té doby uplynulo drahně vody a měl jsem dost najeto jako pasažer s kolegou z Nemceka od firmy, kde pracuji - jezdil e61 530d a nyní F10 nějaký 4 válec v naftě. Neurazilo, nenadchlo. Poté jsem se dostal do BMW v Mnichově na exkurzi - o čemž jsem myslím zde bohatě refervla a ta mě jednoznačně ubzepečila v tom, že BMW už žije z pohasínající slávy (hovořím o roku 2014). O důvodech pro své trvzení mohu naspat více, ale kdo chce, najde si to zde. Osobně bych nemohl zaplatit zaněco, co stojí předražené peníze a kvalitou nijak nevybočuje z průměru podbnách značek. A i méně premiových, než tato.
Takže milý tlachale velkohubý, čekám, že se k mému osočení postavíš jako chlap čelem, hodíš sem pěkně link na má tvrzení. POkud ne, nemohu si pak mnyslet jen to, že jis hňup evropský křížený s trotlem domácím.
Věřím, že jis ale chlap a nejpozděj večer tu bude má opěvná oda na 540i a na to, jak jsem ho každému vnucoval na počkání. POtažmo jiné BMW, zejména "kránsou" Bunglovu kreatůru.