0
späť

diskuze k tématu: Koupě Škoda Superb II combi

kategórie zaradenia témy: poradna, automobilky, česká vozidla
zmazaný používateľ
počet príspevkov10
dátum registrácie07.11.2015
Nedela 08.11.2015 19:20, Re:Reno dsg a vsyřiky
Jj samozřejmě si nechám zjistit historii hlavně aby seděly kilometry.No na auto mám celkem 400000Kč chci koupit něco do 350000Kč a zbytek nechat na rozvody,oleje,a filtry..A nechat něco bokem kdyby náhodou...
reagovať
Storm2609
počet príspevkov2
dátum registrácie27.10.2015
Piatok 15.01.2016 21:11, Superb II 2.0 TDI DSG
Zdravím vás, jsem v uplně stejné situaci jako vy s tím autem. U mě taky vyhrává SUPERB v této výbavě . Budu řešit během roku, ale už ted si sháním info o daném modelu a zatím jsem narazil na jednoho člověka (automechanika), který si jej koupil cca před půl rokem a je nad míru spokojen. Kupoval to už z načlou dvouhmotou která bude stát cca 9 .000 Kč, ale jinak říkal, že skvělé auto. Zatím jsem se s ním moc nebavil, ale co se týče spotřeby tak prý kolem 4.9 L když vyjede mimo město a ve městě cca 6,5 L což jsou parádní hodnoty podle mě. Každopádně mi prosím kdyžtak napište až budete mit auto koupené, rád bych zjistil ještě více :) Muj e-mail : skarpa26@gmail.com

Děkuji předem za info
reagovať
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Piatok 15.01.2016 22:07, RE: Asi ten superb
PetrT napísal:
napísal:
No na passaty sem se taky díval b6 málo prostoru v interiéru(hlavně vzadu)a ta šílená palubovka i u b7...To fakt ne u supa je ten interiér o hodně pěknější.Díval sem se i po audi a6 ale ty díly dražší..Navíc skoro samý 3litr a když 2litr tak téměř holý,moc kilometrů nebo to červené podsvícení...Už fakt nevím superb zatím vyhrává...
Passat má sice o trochu méně místa na nohy vzadu, ale celkově je o 10cm širší než Superb II. Interier je taky kvalitnější, zejména u vyšších výbav. Těch je ale u Passatu většina. A6 je jiná třída, tam je dvoulitr sociální motor s odpovídající výbavou. Ono se řekne hledat mimo koncern, ale:Francie - PSA u 508 i C5 jsou na tom s prostorem bídně, na tu třídu. Jinak to špatná auta nejsou i když pohodová jízda jako v 406 je dávno minulost. Laguna je také malá a celkově nic extra. Dobrá je u ní hlavně cena.Japonci - kombinace diesel/automat neni u japonce o nic spolehlivější než u evropy, spíš naopak. Diesly Mazda jsou průšvih, Toyota jak který. Nissan a Mitsu takové auto pro jistotu vůbec nenabízí. Korea - i40 je strašný auto, velikostí něco jako širší oktávka. Zoufalej motor v naftě. Němci - Insignia těžká a nejezdí moc dobře. Uvnitř méně prostoru než v Passatu i když je větší. Souhlasim ale se Zdenym - proč nejít do benzínu? Potom je variant víc. Zapoměl jsem na Mondeo. To by šlo, ale má doslova hnusnej interier a netušim jaké používají automaty.

co tak nová Mazda 6 v benzínu? novým naftakum bych se určitě vyhnul,ale atmosféra v nové 6cce je super a spotřeba mezi 5-7 l/ 100 ....což nafotvý superb je v pruměru kolem 6,5 (real)
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.