rohYpnol napísal:
Jasný, už vidím, jak do Focusu RS dáváš dozadu prcka do dětské autosedačky, nebo svýho vlčáka nacpeš jak v pravým americkým gangsta filmu do kufru Lancera a pěkně zabouchneš :))), či pračku, ledničku, basy piv, bečku na slivovici, přepravky na ovoce... Na tohle všechno postačí i Octavia RS. Přesto tě v ní moc aut nepředjede. Myšleno moc aut v provozu, ne že najdu 350 aut v katalogu, které to Octě natřou... Ano, Octavia je kompromis, ale kdo právě jej hledá, pak nemá moc jiných možností. A přijde...
Dětská sedačka se vejde lépe do O2 RS lépe, než do Focusu RS? To jsi vzal kde? Vlčáka nemám, nesnáším čokly, ale určitě by mi domácí i nedomácí zvěř poděkovala, kdybych s ní vymetl zlehka a zhurta pár zatáček (mít drápy za krkem ve chvíli, kdy se soustředím, aby mě nevynesla zatáčka do protisměru, toť zlý sen i pro takového ukrutného kliďase jako je Loeb). Pračku mi doveze firma, u které tuto zakoupím, pivo nechlastám (copak se do lancera a do focusu basa nevejde?), ovoce sklízím na zahradě za domem (je jedno jestli je zběsilou jízdou potluču v O2 nebo v lensru, jablka se nevozej ve sporťáku, voe
. Když mám chuť si zařádit O2 RS mi nic nenabídne. (Pažoutek stojí 30 + 30-50 táců opravy pár halířů údržba a ručení. Nechápu, kdo by do takového auta cpal rodinu na hory, když má skoro třičtvrtěmeloun na O2 feresu. Snad nějakej vůl
) Takže si to shrňme (nebo odhrňme, každému po libovůli).
O2 fRS je pro lidi, kteří potřebují mít při erzetě, při které to nandaj ostatním oktavianářům (jedoucím dechtu i fbeneli), prcka v sedačce, čokla za zády a basu piv namíchanou s přeprafkama jablek fkufru. Ano, sadař, co si koupí za třičtvrtě mega vochcávku na spěšné ovoce, to by hodně věcí vysvětlovalo