Kubatko napísal:
Předem děkuji za projevené názory. Již při psaní tohoto pojednání jsem si udělal názor jaké negativní i pozitivní reakce vyvolám a musím říct, že jsem se nemýlil. Dovolte mi ještě pár slov na vysvětlenou abych předešel zbytečným dohadům.
1. Na tom být náročný ke svým potřebám a poskytovat stejný luxus své rodině nevidím vůbec nic špatného a hlavně luxus nespatřuji ve vlastnictví zahraničních výrobků.
2. Jelikož jsem se plnoletým stal až v roce 1990 nevlastnil jsem před rokem 1989 ani řidičské op...
Miloši, pěkné, ale stejně Vám povím:
haníte nejpovedenější auto v historii ŠKODA koncernu..
Podívejte se, kolik jich Škoda vyrobila a kolik jich jezdí po světě.. Prostě se Vám netrefila do vkusu, ale pozor:
ten "vkus" je odvislý od výše vašich příjmů. A tak jste-li bohatý (vlastníte v rodině přece ještě SAABA), nerozumím tomu, proč zorvna Vy a Škoda Octavia? Mohl jste si koupit nebo říci si také o SAABA nebo Audi, BMW - prostě něco, co byste jen a jen vychvaloval.
Víte, vše se dá vylepšovat, ale tady se Škodě podařil malý zázrak: pěkné, líbivé, spolehlivé auto, které stojí úměrně peněz. To, že ceny jsou u nás jiné, než ve světě (vyšší) je dáno zájmem: v tomto případě trh fubguje (převis poptávky nad nabídkou) a proto se Škodě tak daří..
Avšak přehmat s palivem je neodpustitelný: buďto jste to psal ve spěchu nebo nejste pečlivý. A o tom to celé je: vyznívá to negativně a nefér. To jediné se Vám skutzečně podařilo.
Horolezec-29 (také majitel Octavie - 4 roky)