0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1.9 TDI 77 kW

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 00:27, Konečně inteligentní člověk
Smekám před vámi, opravdu správný názor. Škoda jen, že takových respondentů tu není víc.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 06:21, ?
Inteligentní zřejmě bude, ale o té Octavii jsem se toho teda dozvěděl...=(
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 07:17, RE: ?
Marek napísal:
a kde je ta recenze???
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 07:29, RE: ?
Marek napísal:
Přesně tak, velmi rozumný článek, ale o Oktávce tam byla bohužel asi jedna věta...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 07:35, RE: ?
Lojza napísal:
a kde je ta recenze???
Tesil jsem se na recenzi, kdyz jsem se docetl, ze vlastni octavii II tesil jsem se o to vice, ale dozvedel jsem se uplny prd, jedine co jsem se dozvede je to co vim, ze dve stejna auta nemusi byt stejna, a ze spolehlivost zalezi na majiteli a zachazeni a ne jenom na vyrobci. Ach jo, proc tohle vubec nekdo pise? me je uplne jedno kolik autor vlastnil aut, nebo na kolika jezdil, me zajimalo porovnani, jizni vlastnosti, spotreba, spolehlivost, co se porouchalo atd a nez jezdil jsem fiaty, VW, skodovky atd. Ja jsem taky najezdil hodne km na hodne autech, ale nikomu to necpu protoze to nikoho nezajima
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 07:51, RE: ?
Martin napísal:
Tesil jsem se na recenzi, kdyz jsem se docetl, ze vlastni octavii II tesil jsem se o to vice, ale dozvedel jsem se uplny prd, jedine co jsem se dozvede je to co vim, ze dve stejna auta nemusi byt stejna, a ze spolehlivost zalezi na majiteli a zachazeni a ne jenom na vyrobci. Ach jo, proc tohle vubec nekdo pise? me je uplne jedno kolik autor vlastnil aut, nebo na kolika jezdil, me zajimalo porovnani, jizni vlastnosti, spotreba, spolehlivost, co se porouchalo atd a nez jezdil jsem fiaty, VW, skod...
Zajímalo by mě, jak může autor najezdit tolik kilometrů. To aby každý den od rána do večera jen jezdil.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 08:20, RE: ?
Martin napísal:
Tesil jsem se na recenzi, kdyz jsem se docetl, ze vlastni octavii II tesil jsem se o to vice, ale dozvedel jsem se uplny prd, jedine co jsem se dozvede je to co vim, ze dve stejna auta nemusi byt stejna, a ze spolehlivost zalezi na majiteli a zachazeni a ne jenom na vyrobci. Ach jo, proc tohle vubec nekdo pise? me je uplne jedno kolik autor vlastnil aut, nebo na kolika jezdil, me zajimalo porovnani, jizni vlastnosti, spotreba, spolehlivost, co se porouchalo atd a nez jezdil jsem fiaty, VW, skod...
Konečne niekto kto napísal to čo si väčšina len myslí. Martin, keď sa ti to nepáči tak to nečítaj, a po vojne je každý generál, tak si to mal napísať prvý. Ja osobne ďakujem autorovy za objektivitu. Vela šťastných kilometrov bez nehody a možno sa dočkáme aj recenzie na tú novú oktávku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 09:00, RE: ?
Jura napísal:
Konečne niekto kto napísal to čo si väčšina len myslí. Martin, keď sa ti to nepáči tak to nečítaj, a po vojne je každý generál, tak si to mal napísať prvý. Ja osobne ďakujem autorovy za objektivitu. Vela šťastných kilometrov bez nehody a možno sa dočkáme aj recenzie na tú novú oktávku.
Souhlasím s Martinem, příspěvek pana Honzy patří spíše do diskuze, nikoliv jako recenze. S panem Honzou souhlasím v bodě týkajícího se nadhledu a slušnosti kterou většina přispěvatelů hodně šetří.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 10:01, kvalita
...myslím, že si zabudol na niečo, čo sa nazýva systém kvality, do ktorého niektoré automobilky investujú nemalé investície a iné naopak ani prd......dalšia vec je vývoj (napr. hybridný pohon v sériovej výrobe).....neverím, že napr. Lexus vyrobí 98 dobrých áut a 2 zmätky, to proste nieje rentabilné pri cene auta.....nemôžeš predsa hádzať všetky autá na jednu kopu, to by si mal "obmedzený" názor....ale neberiem ti ho, koniec koncov je tvoj a na tomto serveri si môžme napísať, čo chceme - ďakujeme
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 13:30, I'M BACK
I'M BACK:
JE VIDĚT,ŽE SE TU NAJDE INTELIGENTNÍ ČLOVĚK.JEN BY MĚ ZAJÍMALO KOLIK JE AUTOROVI TÉTO RECENZE.......ZDAR
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 13:42, 8 let
Asi tak 8...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 14:06, ŽEBY ELIXÍR MLÁDÍ............
NE MĚ BY TO OPRAVDU ZAJÍMALO,PAČ MŮJ STRÝC,KETRÝ MĚL AUTODÍLNU A OBČAS DOHAZOVAL AUTA JICH TAKY MĚL HODNĚ A TO TO DĚLAL CELÝ SVŮJ ŽIVOT....ALE TOLIK JICH FAKT NEMĚLTED SE TU NABÍZÍ OTÁZKA KOLIK MU DOOPRAVDY JE??NE NENÍ TO ZÁVIST,ALE JEN MĚ TO ZAJÍMÁ.......ZDAR
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 14:42, RE: ŽEBY ELIXÍR MLÁDÍ............
DEKTR1 napísal:
NE MĚ BY TO OPRAVDU ZAJÍMALO,PAČ MŮJ STRÝC,KETRÝ MĚL AUTODÍLNU A OBČAS DOHAZOVAL AUTA JICH TAKY MĚL HODNĚ A TO TO DĚLAL CELÝ SVŮJ ŽIVOT....ALE TOLIK JICH FAKT NEMĚLTED SE TU NABÍZÍ OTÁZKA KOLIK MU DOOPRAVDY JE??NE NENÍ TO ZÁVIST,ALE JEN MĚ TO ZAJÍMÁ.......ZDAR
Je mu 49 (vidíš to za jménem v závorce)...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 14:52,
nevím jestli embéčko 1.8 turbo má super spotřebu,ale 13 litru na 100 km,si myslím že to není tak super
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 15:01, Zas nic nevim
Hoši ja myslel že se dozvim neco o skodovce a ne jen takovy všeobecny tlachy .....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 16:07, RE: ŽEBY ELIXÍR MLÁDÍ............
DEKTR1 napísal:
Podle toho že autor vlastnil 4 venta TD, tak bych si troufnul odhadnout že má co dočinění s taxislužbou.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 16:15,
Co vedlo majitele po tolika autech jak píše koupit Octavku s74KW?Hlavně když ho berou Italky.Nechápu!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 16:20, BACHA NA SLUNCE
JE VIDĚT,ŽE SLUNCE PÁLÍ....
JE JE TO DIVNÝ AŽ PŘEHNANÝ.4 VENTA 5 OCHCÁVEK MEZI TÍM NAFTOVÉ BÁWO,PODLE MĚ JEDNO Z NEJLEPŠÍCH AUT MÁ ZKUŠENOST,PÁR FIATŮ,NĚJAKÝHO RENDÁKA TAKY GOLFÝKA ATD....
JE TO ZAJÍMAVÉ NORMÁLNÍ ČESKÝ MOTORISTA,KTERÝ SE ŽIVÝ LEGÁLNÍM ZPŮSOBEM,MÁ ZA CELÝ SVŮJ ŽIVOT 2-3 AUTA,PRŮMĚRNĚ PRO REJPALY,A TADY KOLEGA JICH MĚL ASI 20.BYLO TO KRÁSNÝ,KDYŽ ZA SOUDRUHA BOLŠEVIKA JSME MĚLI KAŽDÝ ŽIGULA ATD...................ZDAR
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 16:20, Co to mělo bejt...
...? Já čekal konečně recenzi od uživatele na Oktávu II a místo toho tu čtu pohoršení od automobilového překupníka nad svobodomyslností tohoto servru. Nechápu proč si dal titulek tohoto "článku" Škoda Octavia 1,9TDI 77kW.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.06.2006 16:21, José Borůvka
Muheheheeeee..... :)))))))))))))))
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.