0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1,6 LPG a zkušenosti majitele

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:29, RE: Provozní náklady
Petr_S napísal:
Jelikož jsem člověk, co od LPG utekl k naftě, ale ne proto, ze bych s ni nebyl spokojen, ale proto, ze v tu chvili mi nafta vysla ekonomicky vyhodnejsi, tak bych uvital i par poznatku z provozu. Pokud si majitel pocita spotrebu, kolik k te spotrebe 7,5 litru LPG potrebuje na 100 km jeste naturalu? Kolik kilometru v zime ujede, nez se mu auto prepne na LPG. Nezda se mu auto uplne lenive? Ja kdyz presednu ze sveho TDi do sluzebni 1.6 benzinove octavie, tak mi proste prijde, ze to auto s tim motor...
Krásná poznámka. Je pravdou, že v zimě se auto déle zahřívá a tudíž přepíná na plyn. Otázka vzdálenosti, např.při každodenní cestě do práce. Když se oteplí je to samozřejmě lepší. Rozhodující je však počáteční investice do LPG a ta v případě zakoupeného vozu již byla součástí kupní ceny. Takže se teď vrací co, cena investice do plynu a nebo celková investice do auta?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:34, RE: O ničem, Too jiriez
jiriez napísal:
Vážený pane, díky za Váš esej na téma, proč jsem si koupil Octaviu II, ve který lze nazvat jakousi psychickou sondou do Vaší duše. Příště bych na Vašem místě možná uvažoval o zřízení nějakého blogu - tam by se Váš příspěvek možná hodil víc. Tato rubrika se jmenuje zkušenosti uživatele a většina lidí to chápe tak, že nás seznámí s tím, jak se mu jevilo jeho auto, co považuje za klady, na co si mají ostatní dávat pozor atp. Tyto informace jsem ve Vašem článku nenašel - s odkazem, že se už o tom ps...
Pániček psycholog, možná jen ve své hlavičce našel to, že se někde píše o nejlepší autě na světě. Ne, je to jen o rozumné investici, rozumného člověka.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:39, RE: prezentace osobních schopností nebo auta?
kadr03 napísal:
Já bych řekl, že nám pán chtěl naznačit, že i přesto, že většina bazarů jsou dle jeho mínění podvodníci, on se vyzná a dokáže vyhmátnout dobrý kus a ještě vydělat. Ovšem jeho vkus? Jak jsem z textu pochopil, pán si koupil nejen bílou oktávii, ale navíc verzi enjedna s klecí na lvy. Ale co, jestli má v kufru ještě nádrž na plyn, tak už je to jedno. A běda tomu, kdo mi napíše, že jsem blbej, protože má nádrž místo rezervy - kde pak vozí rezervu? V přihrádce před spolujezdcem:o)
Trochu mi nejde do ...
Pán se opravdu vyzná a nechce vydělat, jen prostě nechce prodělat. A o poctivosti bazarů tedy nehodlám rozhodně diskutovat. Ano plyn v rezervě, rezerva ve sklepě ( lepicí sada ) a klec na lvi ? Nevozil jsem ji ani v době, kdy byla povinná ? No a co, jsem snad horší, než Paroubek a jeho parta ?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:43, RE: vtipálek
Koloss napísal:
Pán je zřejmě vtipálek - zkrácením sedáků přece nevznikne nový prostor, ale jen zkrácené sedáky. Když si do takového sedadla sednu, tak prostě opřu záda o opěradlo a krátký sedák mi v ničem nepomůže, naopak - nebudu mít podepřené nohy. Jeho 185 cm vysoký syn by mu to mohl vysvětlit.

Hodně ojetý Ford za ty prachy? Pán napsal 174 litrů bez DPH. Za ty prachy se tu dají koupit Focusy kombi s ještě menším nájezdem, pravda bez plynu. Nebo s podobným nájezdem a zbude na plyn. A nebo by se dalo najít i...
S tím sedákem je to samozřejmě pravda. Nicméně trošku bych polemizoval o ojetém fordu Focus, případně Mondeu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 21.03.2010 08:30, spotřeba je ok
Jo ta spotřeba je normál. Já měl průměr s O II 1.6mpi , šlapáno tak do 3/4, vždycky 6,9 dle dotankování
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 19.05.2011 14:06, octavia
Ahoj pekna recenzia a krasne auto ked ho budes predavat co pocitam ze ano ked uz si mal aj pred tym viac aut rad by som kupil tu krasnu octaviu presne take auto hladam ako mas ty. Kludne sa ozvy na moj mail vlado12@atlas.sk
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.