0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1,6 LPG a zkušenosti majitele

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 07:15, Nic jsem se nedověděl
Snad jen to, že majitel asi je finančník, o čemž svědčí jeho rozvaha na téma "peníze" zabírající snad 1/2 článku

Přeji mu, aby to nadšení neochablo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 07:40, jen tak na okraj
Zkrácením sedáku nepřibude prostor vůbec nikde. Ledaže by si majitel chtěl dávat zavazadla pod nohy.
Páníček má asi koupi a prodej aut jako hobby. Už jen ta otrava co rok běhat kolem papírů, pojišťovny.....bych se na to mohl...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 08:57, auta me bavi
Auta me bavi - mam sluzebni auto pro soukrome ucel. Nyni VW Passat 2.0CR, predtim jsem mel Tuto Octavii a az na vykon, ktery byl nedostacujici, to bylo fajn...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 09:22, RE: jen tak na okraj
Honza42 napísal:
Zkrácením sedáku nepřibude prostor vůbec nikde. Ledaže by si majitel chtěl dávat zavazadla pod nohy.
Páníček má asi koupi a prodej aut jako hobby. Už jen ta otrava co rok běhat kolem papírů, pojišťovny.....bych se na to mohl...
Protože auto opravdu není investice, jdu jinou cestou. Kupuji auta spíše starší a tudíž levná a pak si je dlouho nechám. Představa ob rok opakovat martyrium s koupí následujícího a prodejem starého mě děsí, zejména po tom, co jsem při poslední obměně viděl za šrot.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 09:54,
Jelikož jsem člověk, co od LPG utekl k naftě, ale ne proto, ze bych s ni nebyl spokojen, ale proto, ze v tu chvili mi nafta vysla ekonomicky vyhodnejsi, tak bych uvital i par poznatku z provozu. Pokud si majitel pocita spotrebu, kolik k te spotrebe 7,5 litru LPG potrebuje na 100 km jeste naturalu? Kolik kilometru v zime ujede, nez se mu auto prepne na LPG. Nezda se mu auto uplne lenive? Ja kdyz presednu ze sveho TDi do sluzebni 1.6 benzinove octavie, tak mi proste prijde, ze to auto s tim motorem proste nejede a pokud chci, aby jelo,tak mu musim hodne slapat na krk.
Jinak LPG schvaluji, uz jen proto, ze nemusim platit tak nekrestanskou spotrebni dan na benzin...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 10:40, O ničem
Vážený pane, díky za Váš esej na téma, proč jsem si koupil Octaviu II, ve který lze nazvat jakousi psychickou sondou do Vaší duše. Příště bych na Vašem místě možná uvažoval o zřízení nějakého blogu - tam by se Váš příspěvek možná hodil víc. Tato rubrika se jmenuje zkušenosti uživatele a většina lidí to chápe tak, že nás seznámí s tím, jak se mu jevilo jeho auto, co považuje za klady, na co si mají ostatní dávat pozor atp. Tyto informace jsem ve Vašem článku nenašel - s odkazem, že se už o tom psalo tisíckrát (no a co !). Ne každému se může jevit Octavia II jako nejlepší auto na světě a ne každý při výběru auta uvažuje jako Vy. Mám svou vlastní hlavu, svoje vlastní priority (které jsou diametrálně odlišné od Vašich), tak mi prosím Vaše názory necpěte v této rubrice !!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 11:18, RE: O ničem
jiriez napísal:
Vážený pane, díky za Váš esej na téma, proč jsem si koupil Octaviu II, ve který lze nazvat jakousi psychickou sondou do Vaší duše. Příště bych na Vašem místě možná uvažoval o zřízení nějakého blogu - tam by se Váš příspěvek možná hodil víc. Tato rubrika se jmenuje zkušenosti uživatele a většina lidí to chápe tak, že nás seznámí s tím, jak se mu jevilo jeho auto, co považuje za klady, na co si mají ostatní dávat pozor atp. Tyto informace jsem ve Vašem článku nenašel - s odkazem, že se už o tom ps...
Tak to nečti a kup si třeba Ferrari, nikdo ti to nebere.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 12:48, jen k té barvě
bílá nejde do módy, ona už je moderní několik let. Až na to,že se to netýká levných a běžných aut. Bílá Octavie nebude nikdy módní, stejně jako bílé Mondeo, Passat...Pokud je ovšem bílé Lambo, A8, GTR, to je něco jiného.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 13:31, RE: jen k té barvě
Tomi napísal:
bílá nejde do módy, ona už je moderní několik let. Až na to,že se to netýká levných a běžných aut. Bílá Octavie nebude nikdy módní, stejně jako bílé Mondeo, Passat...Pokud je ovšem bílé Lambo, A8, GTR, to je něco jiného.
Jak by taky mohla být bílá na oktávce "in", když pán uvažuje, že v případě poškození laku to sám zamázne odborně sprejem:o)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 13:47, prezentace osobních schopností nebo auta?
Já bych řekl, že nám pán chtěl naznačit, že i přesto, že většina bazarů jsou dle jeho mínění podvodníci, on se vyzná a dokáže vyhmátnout dobrý kus a ještě vydělat. Ovšem jeho vkus? Jak jsem z textu pochopil, pán si koupil nejen bílou oktávii, ale navíc verzi enjedna s klecí na lvy. Ale co, jestli má v kufru ještě nádrž na plyn, tak už je to jedno. A běda tomu, kdo mi napíše, že jsem blbej, protože má nádrž místo rezervy - kde pak vozí rezervu? V přihrádce před spolujezdcem:o)
Trochu mi nejde do hlavy ta zmíněná spotřeba u TDI v porovnání s plynem. Já, když přelezl hranici sedmi litrů, tak už jsem musel jezdit jako splašený.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 17:21, RE: prezentace osobních schopností nebo auta?
kadr03 napísal:
Já bych řekl, že nám pán chtěl naznačit, že i přesto, že většina bazarů jsou dle jeho mínění podvodníci, on se vyzná a dokáže vyhmátnout dobrý kus a ještě vydělat. Ovšem jeho vkus? Jak jsem z textu pochopil, pán si koupil nejen bílou oktávii, ale navíc verzi enjedna s klecí na lvy. Ale co, jestli má v kufru ještě nádrž na plyn, tak už je to jedno. A běda tomu, kdo mi napíše, že jsem blbej, protože má nádrž místo rezervy - kde pak vozí rezervu? V přihrádce před spolujezdcem:o)
Trochu mi nejde do ...
A jste si jistý, že rezervu podle dnešních platných zákonů ještě musí vozit?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 19:34, RE: prezentace osobních schopností nebo auta?
kadr03 napísal:
Trochu mi nejde do ...
1,2HTP na plyn - taky dobrý joke!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 20:28, RE: Nic jsem se nedověděl
Zdeny60 napísal:
Snad jen to, že majitel asi je finančník, o čemž svědčí jeho rozvaha na téma "peníze" zabírající snad 1/2 článku

Přeji mu, aby to nadšení neochablo.
Octávie je nejlepší vůz na světě!!!No nic nového pod sluncem,se divím,že se ještě vůbec vyrábí nějaká jiná auta???Má to smysl,zvláště po fimě vyskákáná běloba s LPG,1,6ka nejede ani bez plynu,motor hlučný,když jedete 150 tak to točí hodně přes 4000ot.,no utrpení!!!Zkuste se lidi projet někdy něčím jiným,než začnete vychvalovat auto,které je ve všem veskrze průměr a v hodně věcech spíše podprůměr!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 21:04, vtipálek
Pán je zřejmě vtipálek - zkrácením sedáků přece nevznikne nový prostor, ale jen zkrácené sedáky. Když si do takového sedadla sednu, tak prostě opřu záda o opěradlo a krátký sedák mi v ničem nepomůže, naopak - nebudu mít podepřené nohy. Jeho 185 cm vysoký syn by mu to mohl vysvětlit.

Hodně ojetý Ford za ty prachy? Pán napsal 174 litrů bez DPH. Za ty prachy se tu dají koupit Focusy kombi s ještě menším nájezdem, pravda bez plynu. Nebo s podobným nájezdem a zbude na plyn. A nebo by se dalo najít i Mondeo, v kombajnu, to by teprve čubrněl na prostor.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 17.03.2010 23:00, RE: bez předmětu
Petr_S napísal:
Jelikož jsem člověk, co od LPG utekl k naftě, ale ne proto, ze bych s ni nebyl spokojen, ale proto, ze v tu chvili mi nafta vysla ekonomicky vyhodnejsi, tak bych uvital i par poznatku z provozu. Pokud si majitel pocita spotrebu, kolik k te spotrebe 7,5 litru LPG potrebuje na 100 km jeste naturalu? Kolik kilometru v zime ujede, nez se mu auto prepne na LPG. Nezda se mu auto uplne lenive? Ja kdyz presednu ze sveho TDi do sluzebni 1.6 benzinove octavie, tak mi proste prijde, ze to auto s tim motor...
Ja to mel tak, ze jsem jezdil cca 10tis.km s benzinovou 1,6kou, kdyz jsem ji prebiral, plakal jsem strachy. Kdyz jsem ji menil za 1,9Tdi, nechtel jsem ji dat z ruky. Auto jsem sice musel vic tocit a pravda, na dalnici je motor hlucnejsi, ale Tdi na tom neni o mnoho lepe, jen toci nizsi otacky ve stejne rychlosti. A spotreba benzinu (jezdil jsem hodne mesto i dalky - obchodak, cili spise svizneji) kolem 7-7,5 litru/100km, coz mi pripada rozumne..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.03.2010 09:02, RE: O ničem
Rubal napísal:
Tak to nečti a kup si třeba Ferrari, nikdo ti to nebere.
To Rubal: to je názor.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.03.2010 09:03, RE: prezentace osobních schopností nebo auta?
Petr_S napísal:
A jste si jistý, že rezervu podle dnešních platných zákonů ještě musí vozit?
Pokud nemá povolení výrobce, tak musí!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.03.2010 11:03, RE: prezentace osobních schopností nebo auta?
kadr03 napísal:
Trochu mi nejde do ...
Podle poslední legislativní úplravy lze "enjedna klec na lvy" zanechat v nejbližší sběrně druhotných surovin, a nebát se dodatečného zdanění. Nejsi blbej, jen neinformovanej. Proto je možná lepší se některým věcem jednoduše vyhnout...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:19, RE: Nic jsem se nedověděl
dagoš napísal:
Octávie je nejlepší vůz na světě!!!No nic nového pod sluncem,se divím,že se ještě vůbec vyrábí nějaká jiná auta???Má to smysl,zvláště po fimě vyskákáná běloba s LPG,1,6ka nejede ani bez plynu,motor hlučný,když jedete 150 tak to točí hodně přes 4000ot.,no utrpení!!!Zkuste se lidi projet někdy něčím jiným,než začnete vychvalovat auto,které je ve všem veskrze průměr a v hodně věcech spíše podprůměr!!!
Mám stejnou Octávku je pravda, že je hlučnější, nicméně každý benzín se musí občas vytočit. Pro mne to není problém. Myslím také, že to auto rozhodně vychválené není. To je prostě realita.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.03.2010 18:23, RE: jen tak na okraj
Honza42 napísal:
Přepis auta a jeho pojištění je dnes otázkou 5 minut u internetu a půl hodiny na dopravním úřadu. Taky jsem se toho kdysi obával.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.