Zvirak napísal:
Do firmy jsme koupili O3 1.6TDI 77kW. Vypadají hezky, interiér líbivý. To vše je pěkné, než se tím zázrakem poprvé svezete. To by i Fandovi milující škodu padla čelist. Oproti O2 je to minimálně o třídu krok dolu, jak podvozkem, motorem, odhlučněním. A to O2 nebyla žádná hitparáda. Ale prostě českým pepíkům se to prostě pořád bude líbit, protože žijou v iluzi, že to auto je české. A proto pokud Fandové budou to auto nesmyslně vynášet do nebe a fatální konstrukční vady přehlížet, bude německý VW prodávat do čech tyhle klumpy a smát se, co si tu necháme líbit i věšet na nos, a Fandům se to bude líbit.. Nechal jsem se trochu unést, ale je to bohužel realita.1.4 TSI vyřešené? Vtip roku.. Já se divím, že si to někdo půjde koupit, když jsou všude příklady těch spolehlivých überauto a škodovácký přístup profláklý. Nojo, nestačí říkat dítěti, že se spálí, každé se musí spálit samo.. btw. můj známý si koupil fabii s 1.2 TSI za 415 tis a ještě se chlubil jak je to levné, to už je na diagnózu.
Konkrétně O 3 je mi lhostejná,ačkoliv pokud se porovná hlučnost v interiéru s ostatními konkurenty,tak na tom není O 3 špatně.Mohu popřípadě doložit tabulkami. Ono by se holt nic pozitivního o škodovkách psát nemělo,to dá rozum.