Zdenda napísal:
Celkem zajímavé postřehy o fabii,jen nechápu to s těma brzdama,máme fafiji již 3 roky,je to vezce atraktive ABS,EDS... a hafo tehle brzdovej asistentu,a musím říct že auto brzdí dokonale,a až moc ostře. V zimě jsem zkoušel brzdit,že pod pulkou auta byl led a pod druhou čistej asfalt,a auto brzdilo zcela rovně a dokonale a od první chvíle i při brždění drželo udaný směr,dalo se manévrovat,pak jsem něco podobného zkoušel s autem bez ABS a nestačíl jsem se divit,jak jsem si zamotal ruce..
S brzdama musím souhlasit, máme kombika v Attractivu a brzdy jsou opravdu lepší než v octavii s kterou najedu 50tis. ročně (2004 - brzdový asistent, úplně jiný válec než v předchozích, po převzetí a ujetí asi 1000km jsem přijel do škodovky s tím, že to auto nebrzdí a představte si, že mi okamžitě vymenili brzdovej válec, protože vůbec nevěděli, že ty brzdy jsou jiné a taky si mysleli, že to nebrzdí) Jinak pánové taky vám teď při těch silných deětích do fabie zatéká - parkujeme ve svahu, levá strana výš a zřejmě ta voda nezvládá odtékat, protože je normálně vidět, jak nad prahem přetéká přes těsnění na podlahu¨- je to děs a hrozně mě to štve.. Nevím, jestli mám udělat díru skrz těsnění.. Hrozně mě to štve...?..
Jinak těm dvoum debilům z Chrudimi doporučuji, aby to někde, kde nebudou jiný auta a lidi, narvali do sebe a minimálně ty svoje krasavice juniorky rozflákali tak, že už s něma nevyjedou, protože ten, kdo se chlubí tím, že závodí ve měste za plnýho provozu, do toho provozu bez diskuze nepatří!!!