Milan (Chrudim) napísal:
Panove, Dana a jeho auto znam moc dobre, a co vy tady pisete za blaboly a urazky,to je fakt vrchol!
Sam jezdim podobnou Fabkou 1.4, platinova metaliza, v plny nalozi, sportovni sedacky,a muzu vas UJISTIT, ze nafoukani majitele bavoraku, mercedesu a podobnejch kramu nechapou! Delame v chrudimi takove mensi "speed zavody", kolikrat i za plneho provozu a je to adrenalin jak svine...
Sedel jsem uz v moc autech vcetne Feldy, Logana, Subaru Forester, Golfa, Astry a na Fabii ani jedno z techhle aut nema! Zdar
Tak ty budeš asi hodně vostrej a ten tvůj kámoš taky, co? Uz opravdu vidím, jak si to po městě jede nějaký MB S320 CDI a jedna fabie junior ho bere zprava a druhá zleva...:)) Já tě zase můžu ujistit, že když už nějaké auto předjedeš, tak to neznamená, že s tebou závodil, to já bych taky mohl říct, že jsem předjel na dálnici 5 VW Touaregů, když jeli na kamionu... Fakt mám pocit, že mladí majitelé fabií se na silnici prostě neumí chovat, u nás taky jezdí "borec" s 1.2 HTP, vzadu má nápis RS a asi 3 měsíce zpátky srazil kluka na kole... A adrenalin si můžete udělat třeba v noci na dálnici, ale ne v plném provozu, páč to je vcelku nebezpečné a dost ubohé, howk...