Ráďa napísal:
Já vím jak byla položená otázka, já si chtěl rýpnout a Fabiu mu vymluvit. Resp aby zahrnul i jiné konkurenty např střední třídu. Protože to mnoho lidí ani nenapadne. Prostě vidí reklamu a nic než Škodu si nedokáží představit. Prostě neprojedou 10 zcela odlišných aut a pak jedno zvolit. Ne, vezmou to první, což mě mrzí. Z těch dvou motorů co dal na výběr bych já tedy vzal asi tu starou 1.9 Měl by to být takový malinký loďnáček jedoucí si podle svého konstantní rychlostí a v pravém pruhu a nevš...
Buď rád že máš takový bourák jaký máš, že jich je na silnicích málo a můžeme ti ho závidet (já bych ho bral určitě!).
Někdo prostě naopak radši to co má jeho táta, jeho děda, a taky 8 z 10 sousedů v ulici.
Já osobně bych si třeba asi nikdy nekoupil Poršáka nebo nějakýho sportovního Itala. Ani kdyby stálo pakatel a vedle bylo za stejný prachy něco z nižší střední třídy v kombajnu, prostě vemu ten kombajn. Já nejezdím rychle (ale dát to do ruky manželce ta to provětrá tak že se z toho pobli.u a pose.u zároveň), spíš chci mít pohodlí, dobrou muziku a klid. A bylo by mi trapný v tom jezdit stovkou.
Fáro tvé katagorie bych bral všemi deseti, bohužel to zatím neuživím.
Takže jestli někdo chce Fabii, a chce dát za ně ty peníze, prosím.