anonym napísal:
Spotřebu jsem pořešil pohonem na lpg,kdy mi můj jeep bere i pri svižné jízdě do 23 l lpg.30% město,20% okresky zbytek dálnice cca 130 - 150 km/h.Nechápu jak si můžete kupovat tak předražený auto jako je fabie.Za stejnej peníz mám jeepa s mnoha úpravama,bezpečnej kočár s cenama náhřadních dílů jako na škodovku.A hlavně mám větší šanci přežít, než majitelé těchto minirakví.Podotýkám,že se živím rukama,ročně najedu cca 35000km a průměrné náklady na servis při 10000km jsou cca do 3tis. kč a to jsem...
to by mě zajimalo jakyho mas jeepa, jestli mas cherokeeho z roku kolem 92 ,tak se podivej na crash testy a uvidis, kdo bude mit vetsi sanci, nehlede o tom, ze tam jsou vzadu male dvere a blbe se tam leze a kdyz tam sedis,tak si vyrazis kolenama zuby, jak je tam nizka podlaha, mel jsem ho totiz taky 4,0 limited a taky na lpg, machrovinka to byla, pán silnic, pak me naboural jeden debil v bmw 5, v tom starem, jak ma jeste kulate svetla , ja jsem to dostal celne,on presne do leveho svetla a byl na tom lepe nez ja, takze adios
Ps: mrkni se treba na fronteru, to je taky fajn kolos a uvidis, jak je to bezpecne