Gusano napísal:
Objektiv: nevěřím pohodlnému sezení ve fábii "sám za sebou" se 186cm. S mými 190cm mám přední sedadlo úplně vzadu a za nějaký další centimetr dozadu bych byl vděčný. Pak tedy vy musíte sedět značně u volantu, jinak za vámi musí být tolik místa jako za mnou.
A nesouhlasím s hodnocením auta po 19tis km - to by asi mělo vydržet každé (i z číny
)
Klimu lze do 40kW verze normálně objednat, i když to bych snad ani nedoporučoval, protože si myslím, že to pak už skutečně musí stačit jen na hodně pomalou akceleraci. Mám 47kW ( i když kamarád na brzdě v Praze mi naměřil slušných 54kw) a pokud zapnu klimu, tak je nepatrná ztráta výkonu poznat.
Při plynulé a dlelší jízdě ve dvou (asi 150km, ne dálnice, mimo obec jsem jel asi 110 a v obci 75 - nebyl bodový system ha ha ) jsem se dostal se spotřebou na 5,5 l. Ve městě jezdím i s klimou max. do 8 l.
Celkově se musí jezdit do 4000ot./min., jinak spotřeba roste asi o 0,5l na každých 500ot. navíc - vyzkoušeno.
A co se týče místa na zadním sedadle za 186 cm výšky řidiče, je ho tam tak akorát, že jdou dát kolena k sobě a mám před nima asi 2 cm místa.
Sedadlo mám nastavené asi do 2/3 jeho výškového nastavení ( rád sedím co nejvýš)
A doufám, že skutečně auto vydrží i nad 19000km bez vážnější závady.
Dokonce mi za celou dobu ani ta žárovka nepraskla, jak se často píše.