Zigi napísal:
Zajimave,ze vzdycky jakkekoliv narazky pise nejaky anonym!!
Jinak je zajimave,ze mi v garazi stoji OPEL?
))
Opravdu, na tom fiatu je to poznat, treba punto a fabia - vyplne dveri....když vezmete za klicku, otevrete kufr, je rok 2006!!! a v kufru punta z roku 2005 jsou videt navijáky od zadnich bezpecnostnich pasu...s tim jsem se naposledy setkal u meho byvaleho favorita z roku 1989. A vubec neni snaha to maskovat:) na dalnici to huci od vetru a sumi od kol, s tim jsem se v takovem meritku setkal u felicie (a i ta byla lepsi) a nedej boze to nekam nabourat. Crash testy sice rikaji 4 hvezdy, ale podle nejnovejsich zprav neznamena NCAP=bezpeci...bohuzel. Treba Peugeot 206 ma taky 4 hvezdy a videl jsem ho po stretu s Fabii....vypadal mnohem hur, zprohybana strecha, zkroucene dvere, kdezto Fabie mela narolovanou kapotu az k oknu, ale strecha OK a dvere sli otevirat i zavirat. Palubni deska temer nehnuta. Takle bych odhadoval i toho fiata, mozna hur, protoze je lehci a kdyz jsme ho prohlizeli s kamosem, neprislo me, ze ma nejake velke vyztuhy. A ty papirovy dvere navic k tomu.....neni to zaujatost, ale par faktu mluvi celkem jasne. Osobne mam rad nemecky auta, kvuli spracovani, Audi je meritko, a ikdyz na nej nemam, snazim se k nemu priblizit. Proto bych si koupil Fabku nebo Polo, a ne fiata nebo clio ( z malych aut samozrejme, at nikdo zase nerika, ze prirovnavam fabii k audi :))