i napísal:
Vážená Kylie,
pokud jste si všimla, tak v tomto případě Fabii neprosazuji. Prostě jen je v daném cenovém rozpětí a je to nejprodávanější vůz v ČR. Fabii nevlastním a ani po ní nějak zvlášť netoužím, má celou řadu nedostatků jako: úmyslně ošizená nabídka motorů (není 1,8 T), nepohodlný podvozek, strohý a ne zrovna pěkný interiér, atd., o tom se nemusíme bavit, tak to prostě je. Faktem je, že ani tyto snahy koncernu nezabránily Fabii ve skvělých prodejních číslech u nás (kdepak je Polo?) i ve svět...
Co se kvality provedení fabia týče - souhlasím (vpodstatě naprosto, mírné zklamání přinesla druhá generace ..)
Co se bezpečnosti NEsouhlasím, nepovažuji bezpečnost fabia za problém, ale kvality nejlepších NEdosahuje, NElze jí řadit ani do "širší špičky"
To co nazýváte "bourání do zdi" probíhá poněkud JINAK. Ohledně záchranářů jsem se vyjádřila (myslím) jasně, vaše interpretace mých slov NE zcela odpovídá mé formulaci. Ale dobrá - s jakým pracujete "vzorkem"? O kolik se jedná vozů a jaké jsou vaše zdroje ..
Mám pocit, že prováděné crash testy docela (výrazně) podceňujete vy ..
PS: Ano já si pod pojmem "dámské autíčko" také NEpředstavuji vůz dlouhé roky presentovaný jako malérodinnéauto! Já bych kamarádce doporučila třeba Mazdu 2 či něco takového .. (dle konkrétních požadavků třeba i jinak, ale určitě NE škoda fabia - tam je navíc docela problém JAKÝ motor)