0
späť

diskuze k tématu: Škoda Auto se zaměří také na prodej ojetin

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 04.09.2008 14:00, RE: bez předmětu
anonym napísal:
V cesku uz neverim nikomu a nicemu!!! Nejlepsi je NOVE auto ovsem koupene v nemecku, protoze auto ktere bude mit najeto 30 000 km, budou prodavat po upravach jako nove a auto se 150 000km jako zanovni a dobre zajete se 30 000km. V cesku 2 bagy, svihadla bez radia, v nemecku 4 bagy, el. okna predni, cd za stejnou cenu. A z tech dovozu si myslim uz taky cesi vyrostli.
z těch dovozů češi nevyrostly ba naopak,mnohem více se dováží!Kdybys sledoval statistiku dovezených a přihlášených aut tak bych viděl,že každý rok se přiveze o tisíce aut víc než ten minulý.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 04.09.2008 14:05, RE: Nemecko
anonym napísal:
Nevím proč máte pořád něco proti dovezeným autům???Když srovnám auta dovozený nehavarovaný a s orig.Km a auto z ČR tak je to nebe a dudy!!!Podstatně lepší silnice o servisech se nebudu bavit!!A jestli si myslíte,že u vozů z ČR se nestáčí Km,tak to jste hodně najivní!!!
a kdo si tady myslí,že se v ČR nestáčí km mladej?Tys asi zaspal dobu ne?Sem se nechodí bavit puberťáci :) spousta místních chytráků mě dost štve,ale asi všichni tušíme co znamená si v ČR koupit ojetinu a ted nemluvím jen o stáčení km...Tom
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 04.09.2008 14:49, RE: Nemecko
anonym napísal:
a kdo si tady myslí,že se v ČR nestáčí km mladej?Tys asi zaspal dobu ne?Sem se nechodí bavit puberťáci :) spousta místních chytráků mě dost štve,ale asi všichni tušíme co znamená si v ČR koupit ojetinu a ted nemluvím jen o stáčení km...Tom
Stáčet auta je v našich bazarech zcela zaběhnutý standart, prostě jak ho ostříkat hadicí. Nevím co na tom furt řešíte. Stejně jako tam narvou nějaké díly od Starlajnu a vydávají to za generálku za půl mega. Jim to blbé vůbec není. Na bazaru 30 aut naprosto rozdlílného stáří, značek stavů od totálních vražd až po průměrné, ale všecko najeto 110 -130 tkm , servisku nemá nikdo, 1 majitel taky nikdo. Ale všecko protekční funglovky. Do našich bazarů nemá smysl ani lozit, kultura těch lidí je na rovné nule !!! Taky jsem si zajel před půl evropy sám a rozhodně nelituji. Myslím kdyby ČOI atd byla co k čemu, tak 95% bazarů je do hodiny zavřených.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 04.09.2008 20:43, RE: bez předmětu
anonym napísal:
V cesku uz neverim nikomu a nicemu!!! Nejlepsi je NOVE auto ovsem koupene v nemecku, protoze auto ktere bude mit najeto 30 000 km, budou prodavat po upravach jako nove a auto se 150 000km jako zanovni a dobre zajete se 30 000km. V cesku 2 bagy, svihadla bez radia, v nemecku 4 bagy, el. okna predni, cd za stejnou cenu. A z tech dovozu si myslim uz taky cesi vyrostli.
Pozdravuj Turky a Jugoše.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 04.09.2008 22:02, RE: jistota kvality...?
anonym napísal:
plně souhlasím, také jim vidím přes plot do talíře. Nejlepší je ta jejich hláška ověřené vozy, známí jim dal na výkup ne úplně v pořádku auto, hlavně kolem vinka a štítku v kufru a ten zodpovědný pracovník jen řekl ať to příště líp vypadá, kšeft je kšeft, petr
Jo vyhlednul jsem si Mazdu 6 pres www.vyzkouseno.cz, prodaval ji bazar na okraji Prahy. Mela taky certifikat "vyzkouseno".

Zadni lemy shnile, rez se z nich jen sypal, serviska nevyplnovana uz 2 roky, prave predni kolo melo peknou vuli (bazarnik ze pry je to nedotazene lozisko), auto tahlo doprava. Horsi auto jsem v zadnem jinem bazaru uz nevidel.

Navic ten bazar ma (jako vetsina stredne velkych bazaru) pekne vybaveny servis, zrejme tam naboreniny davaji rovnou do kupy. Divim se, ze to udajne volne lozisko v tom servisu nedotahli... Nejlepsi kec byl ze v tom jezdil pravnik z Autopointu a ze s Autopointem "spolupracuji". Volne prelozeno "davaji nam lacino boreny auta, co si sami netroufnou opravit a prodat". BTW, dodnes ta Mazda 6 neni prodana a je dokonce zova nafocena a inzerovana jako (new).

Jo a tohle auto melo oznaceni "vyzkouseno". Dekuji pekne.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.09.2008 09:26, RE: Dobrý článek
alena p. napísal:
Dobrý článek
? budes kupovat Skodovku nebo co? k.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.09.2008 20:59, RE: Dobrý článek
anonym napísal:
Třeba..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.09.2008 21:04, RE: Dobrý článek
anonym napísal:
Třeba..., vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. Že se takhle zaručí, za ojeté auto.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 06.09.2008 13:30, RE: Dobrý článek
alena p. napísal:
Třeba..., vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. Že se takhle zaručí, za ojeté auto.
podle te diskuse tady to zas tak vyhodna nabidka asi neni... k.
reagovať
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.