anonym napísal:
Jsou lidé kteří třeba někde na vesnici jedou škodárnou 2km do práce a 2km z práce. V sobotu pak do Lidla nakoupit. Na 20km týdně chápu že lidé nechtějí investovat do novějšího vozu, když postarat se dnes o nějakou nemovitost není nejlevnější záležitost.
Na druhou stranu když vidim nějakou maminu začátečnici jak si v sežraný 120ce veze dva kindoše tak je to smutný.................
Keci tipu hoď to ze skály si strčte za klobouk. Každému není zhůry dáno aby mohl jezdit stříbrnou Octávkou na hlínách.
Měl jsem tu čest řídit tenhle šrot před 12. lety a jsem rád,že jsem přežit.Tenhle krám nebrzdí,nejede,netopí,nechladí,řazení je jako míchat guláš,nebezpečné jízdní vlastnosti-lehký předek a žádná ochrana pro posádku.Ano jsou lidé kterým stačí a nechtějí své peníze investovat do kusu plechu,který ztrácí na ceně.Myslím si,že se dá dnes v klidu koupit auto za solidní cenu,buď nové či jeté.Chlap,který nechá vozit svoje děti a a maminu v tomle šrotu a jemu pobobném by zasloužil vykastrovat.Hlavně,že si dá denně pár piv,zahraje si automaty a vyhulí Kutnou Horu.