Hacco napísal:
Na dovolenou na jih v plné zátěží,po dálnici a občas v koloně s funkční klímou a spotřeba 6l,já to auto chci !!!
Tak teď nevím, jestli je to jako reakce na múj příspěvek, tak jen snad toto: Ad1-Ve vozidle jel kamarád se ženou a 1 dítětem (je-li to plná zátěž nevím, jak pro koho).
Ad2- jeli jsme na noc-nikde jsem neuváděl, že se zapnutou klimou ani podobné výmysly! Jet na jihse asi rovná jet v tom největším palivci a v kolonách-pán je asi fajnšmekr!
Ad3. Mně osobně je nějaký rencek zcela u p*dlele, takže nevím, proč bych si měl něco vymýšlet. To byla jen reakce, na to, že se kdosi podivoval nad spotřebou.
Ad4.Jestli takové auto chceš, tak si ho prostě kup. Je jich v bazarech mrtě, představa že 1,4 motor nemůže jet do 6 litrů asi panuje z fabie
))
Jenže tady je to prostě už tak nastavený, no. Když někdo napíše, jel jsem za tolik a tolik, tak ihned někdo napíše, že to není možný. (Většinou ani nemá osobní zkušenost, ale soudí podle objemu, naložení a dalších nesmyslů) Když někdo napíše, koupil jsem auto 10let staré a mělo skutečných 85 000km, tak se tady hned zvedne vlna chytrolínů, kteří napíšou, že je to blbost. (Každý má minimálně pár zkušeností z okolí, že taková auta běžně existují-jedno takové má moje žena)Tady je to prostě už takový folklór a je to docela škoda, protože by se tady dalo získat spoustu cenných informací. Já se o auta celkem zajímám a dřív jsem sem chodl doccela rád, ale koukám, že úroveň se tady nikterak nezvedla, takže čus.