Muroň napísal:
To jsem opět napsal nepřesně (aniž jsem se znova koukl na ten obrázek) - tankoval jsem u Hypernova pumpy - vedle Agipu je vidět cedule hypernovácké. Mě to běhá furt stejně - pákrát jsem měl dojem, že když tankuju nějakou aditivovanou superpower naftu, že táhne malinko líp, ale to je možná placebo efekt (protože by se to nemělo projevit hned). U šestiválce se palivo určitě projevuje víc.
Ach já zapomněla. To je opravdová výhoda tvého "věčného" motoru, on opravdu stráví téměř vše. To Brumlův šestiváleček je zmlsaný více než jsem čekala. Musím-li tankovat v česku, mám opravdu dojem že se trápí a má pak "těžké" zažívání. Naopak po některých zahraničních kulinářských hodech (naposledy si smlsnul na novince Aral Ultimate 100) doslova létá. S touhle mlskou v bříšku jsem na cestě z Liberce do Prahy (někde kousek za Libercem, ještě před Turnovem - myslím) na té klikaté "skorodálnici" jela za passatem tdi jak včelka dorážejícím na, už nevím jaké, auto před ním (ten jeden byl svižnější na rovinkách, ten druhý v zatáčkách). V pasáži, kde za vcelku ostrou (rozhodně NEdálniční) levou zatáčkou následuje prudký stoupák se třemi jízdními pruhy se mezi nimi rozhořel v těch dvou pomalejších zarputilý souboj o to kdo bude nahoře dříve. Jemným pohybem lodičky Prada jsem se Brumly zeptala, jestli pojedeme i nadále za nimi. A Brumla pravděpodobně již znuděn a otráven mnoha a mnoha nekonečnými kilometry devadesátkou a stotřicítkou na tempomat, radostně při 5000 ot./min. "zaržál" (ano trvám na tom, že ten zvuk je sexy) a najednou "hup" a z vrcholu kopce jsme se už jen ohlédli na urputně soupeřící soupeře někde v půli onoho převýšení a pokračovali směr Praha. Tohle Brumla s českou stravou bohužel neumí.
Kylie