Holt...nekdo je s ni spokojen, nekdo ne. Celkem se zajmem jsem si vase prispevky precetl, neb zrovna uvazuju o koupi ojetiny (tak z r. 1999 az 2000), a laguna je jedna z moznosti. Jak to tak na me pusobi, clovek asi nesmi mit smulu, mel by mit na ojetinu stesi (=tyka se VSECH aut). Nekdo mi rika, ze je s ni spokojen, ze menil jen vyfuk, sberac vyfukoveho potruby a mel problemy se spinaci skrinkou a jinak nic za ty roky. Jiny mi zase rika, ze se mu pos**ali rozvody a motor a ze by oprava byla silene draha, trak se ji radsi zbavil...
PS1: ohledne bezpecnosti... chce to mit pri nehode stesti...muzete se zabit i v aute, co v crashtestu uspelo na vybornou... naopak klidne se muze stat, ze havarujete se skorapkou, ta bude na odpis, ale vy vyvaznete s zivou kuzi...Laguna ale holt neni tank. Nebo Hummer;o)
PS2: Videli jste testy nem. TUV? Laguna byla jedno z nejhorsich aut ohledne spolehlivosti. Vlastne celej team Renaultu. Nejlepsi byly sikmooky auta;o) Tak neni nakonec lepsi koupit treba Hondu Civic ..nebo Mazdu, popr. Hondu Accod, ktera ma m.j. lepsi motor..je "pry bezpecnejsi" a predevsim... jak podle zkusenosti lidi..tak i podle TUV testu...daleko..daleko spolehlivejsi?
)))))
PS3: S interierem souhlasim...i s exterierem (na tu dobu byl vazne nadcasovej). Dnes uz se ale pomalu ztraci mezi novymi modely Fordu, Peugeotu, VW.....pokud jiz neni uplne ztracena
)